Дженніфер Лопес розхвалила свого чоловіка та показала пікантне фото

Чоловік Лопес постійно чомусь навчається
фото з відкритих джерел

Знаменитість розказала, що її чоловік дуже відповідальний батько

53-річна співачка Дженніфер Лопес та Бен Аффлек не мають спільних дітей, проте вона дуже високо цінує його батьківські навички. Також знаменитості дуже подобається сталевий прес чоловіка, який вона показала в Instagram.

Дженніфер Лопес розхвалила свого чоловіка та показала пікантне фото фото 1

Співачка опублікувала милі кадри з чоловіком, а також розповіла про його батьківські якості.

Дженніфер Лопес розхвалила свого чоловіка та показала пікантне фото фото 2

«Чесно, він найкращий батько, якого я коли-небудь зустрічала. Він такий залучений у процес виховання. Чесно, він навіть вчить мене, як спілкуватися з дітьми. Він такий чудовий хлопець, який постійно навчається. Він прочитає будь-яку книгу про дітей, і застосовує ці знання. І він присутній у житті дітей. Це все, чого можна було б бажати – люблячий, залучений, дбайливий тато, який з'являється кожного дня», – каже Лопес.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися в червні 2022 року, через двадцять років після їхніх перших заручин та подальшого розставання. Співачка виховує 15-річних близнюків Макса та Еммі від співака Марка Ентоні. Аффлек має трьох дітей від шлюбу з актрисою Дженніфер Гарнер – 18-річну дочку Вайолет Енн, 14-річну Серу Розу Елізабет і 11-річного сина Сема.

Додамо, що співачка та акторка Дженніфер Лопес опублікувала у своєму Instagram-акаунті дві нові світлини, на яких показала свою зачіску.

Читайте також: Дженніфер Лопес знайшла заміну Бену Аффлеку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: