Дженніфер Лопес знялася в рекламі для Virgin Voyages

Дженніфер Лопес стала інвестором бренду та взяла на себе роль директора з питань розваг і стилю життя
фото: jlo/Instagram

Virgin Voyages було запущено 2019 року як першу круїзну лінію «все включено» тільки для дорослих

Круїзна і туристична компанія Virgin Voyages, що належить британському мільярдеру Річарду Бренсону, показала свого амбасадора Дженніфер Лопес у кумедній рекламі. Відео з’явилося в соцмережах компанії.

Повідомляється, що компанія випускає інструмент під назвою «Jen A.I.». Ви можете створювати власні персоналізовані запрошення від Джей Ло та ділитися ними зі своїми близькими, щоб запросити їх пригоду. 

Virgin Voyages Річарда Бренсона було запущено 2019 року як першу круїзну лінію «все включено» тільки для дорослих. І розрахунок був правильним. Клієнтам дуже сподобалося подорожувати на борту лайнерів, де є безліч барів і навіть тату-салон.

Дженніфер Лопес сказала, що приєднається до Бренсона у 2022 році, ставши інвестором бренду та взявши на себе роль директора з питань розваг і стилю життя. Згідно з пресрелізом, її обов’язки на цій новій посаді включають «розвиток океанських вражень, зосереджених на здоров’ї та фітнесі», а також «співпрацю над дизайном і спільною творчістю». 

Після Дженніфер Лопес разом із Річардом вирушили в спеціальний круїз під назвою «Безмежна подорож».

П'ятиденний круїз очолювали Лопес та її організація Limitless Labs. 

«Моя місія завжди полягала в тому, щоб розважати, розширювати можливості та надихати моїх прихильників жити своїм життям, не ставлячи обмежень на те, чого, на їхню думку, вони можуть досягти», – сказала Лопес, зазначивши, що Бренсон поділяємо цю пристрасть до партнерства й досвіду, які приносять людям радість і підіймають настрій.

Круїзний лайнер Scarlet Lady з Джей Ло і Бренсоном на борту вийшов з порту Маямі і вирушив у Пуерто-Плату, а потім пришвартувався на приватному острові Virgin, Beach Club at Bimini.

Читайте також: Дженніфер Лопес розхвалила свого чоловіка та показала пікантне фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: