Настя Приходько знову публічно накинулася на Потапа

Напружені стосунки між артистами вже давно
фото з відкритих джерел

Приходько засудила Потапа, який повернувся до України

Співачка Анастасія Приходько назвала колегу, в котрому розчарувалася найбільше за час повномасштабної війни в Україні. Виконавиця зізналася, що в неї з цим артистом «давнє «кохання».

«Потап. Так, він. Коли він почав давати інтерв’ю, що, будучи в Іспанії, його записали в тероборону в Україні, я вважаю, що це вже повна ахінея таке нести», – розповіла Анастасія в программі ЛюксФМ «Слава+Таня».

За словами співачки, Потап приїхав в Україну лише тому, що в нього почалися зйомки шоу на одному з каналів. Зауважимо, що напружені стосунки між артистами вже давно. Розповідаючи про артистів, які з початком вторгнення втекли з України, співачка зазначила: «До багатьох є питання. У мене давнє «кохання» з Потапом. Про це всі знають. Я його не кохаю. Я його штрикаю і штрикатиму, тому що він мене бісить своєю поведінкою. Я його штрикала ще на початку війни 2014 року».

Раніше «Главком» писав, що Приходько на своїй сторінці у Фейсбук прокоментувала одну з публікацій про Потапу та Насту Каменських невтішними словами: «Рідкісне г#вно, а не людина». Під постом психолог ТРК Україна Олена Рихальська попросила Приходько пояснити, чому вона так думає: «Настя, а чого г#вно? Бо виїхав? Чи що? Мені цікава твоя думка, роз'ясни! Я з ними працювала на «плюсах», начебто не погані були стосунки». Настя написала: «Він як людина повне г#вно! Зараз він говорить моїми словами 2014 року, а коли ми з ним перетнулися у Палаці «Україна», він мене образив. За що був посланий на х#й... Тоді він бігав і налаштовував усіх проти мене і дуже негарно відгукувався у колах, за мої дії проти Росії, і я про це знаю», – заявила Приходько.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: