Дружина Віктора Павлика після пластичної операції заявила, що і чоловіку не завадить: Він лисий

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Репяхова каже, що її коханому пропонували допомогу, щоб «мав кращий вигляд з поруч з молодою дружиною»

Дружина співака Віктора Павлика та його концертний директор Катерина Репяхова, яка нещодавно наважилася на пластичну операцію, заявила, що і її чоловіку варто змінюватися.

«Звісно, йому теж потрібно дещо змінювати. От, наприклад, він вже лисий. Якщо він пострижеться повністю, то нехай, а так виходить, що десь волосся є, а десь вже лисий. Йому вже пропонували і уколи, і пересадку волосся зробити. Йому навіть по бартеру пропонували, без оплати, але він не погодився. І ще підтяжечку йому б зробила, щоб він був більш молодий, щоб мав кращий вигляд з поруч з молодою дружиною», – розповіла Катерина блогеру Славі Дьоміну, який завітав до неї в лікарню, де блогерка відновлюється після операції.

Однак чоловік Репяхової категорично проти хірургічного втручання: «Він мені показав фото якогось гітариста дуже старого, зморщеного, і сказав: «От я буду, як він, я так хочу, щоб все було природньо». Але я не проти, я не буду наполягати. Я прошу і мені не вказувати, що робити, і при цьому я можу сказати свою думку і все на цьому ми закінчили».

Раніше «Главком» писав, що дружина Віктора Павлика розсекретила його справжнє прізвище, а також оприлюднила темні факти з його минулого.

Читайте також: Телеведучий Дьомін розповів, чому розірвав дружбу зі своїм кумом – «холостяком» Топольським

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: