Дружина Віктора Павлика розсекретила його справжнє прізвище

Катерина– четверта дружина Павлика, він старший за неї на 29 років
фото з відкритих джерел

Катерина Репяхова оприлюднила темні факти з його минулого

Блогерка та дружина співака Віктора Павлика Катерина Репяхова на своїй сторінці в Інстаграм відповіла на запитання когось з підписників, як в документах записане прізвище її чоловіка, бо публічно можна зустріти і «Павлик» і «Павлік».  

В соціальних мережах сама Катерина підписана, як «Павлік», а він – «Павлик». За словами Катерини, «Павлик» – це справжнє прізвище артиста, а «Павлік» – сценічний псевдонім. Примітно, що Олександр, старший син Віктора, за документами – Павлік, а молодший Михайлик – в свідоцтві про народження записаний під справжнім прізвищем співака.

Раніше «Главком» писав, що дружина Віктора Павлика оприлюднила темні факти з його минулого. Репяхова поцікавилася у підписників, які чутки в мережі ходять про їхню пару. Катерина, четверта дружина Павлика, який старший за неї на 29 років, пообіцяла чесно відповісти на всі питання.

Так, один із передплатників запитав, чи справді Віктор Павлик є сектантом. «За життя зі мною Віктор Франкович жодного разу не був у церкві чи подібних місцях. А раніше, на жаль», – зізналася вона. ЗМІ писали, що у 1990-х співак був членом релігійної організації «Посольство боже» Сандея Аделаджі. Пізніше Аделаджі звинуватили у тому, що він агітував паству закладати квартири та віддавати гроші компанії King's Capital. Багато що пов'язує Віктора Павлика та сектантською організацією «Відродження» Володимира Мунтяна.

Хтось з користувачів соцмережі зазначив, що десь прочитав про те, що Репяхова нібито зустрічалася з Павликом, коли той був ще одружений. Катерина публічно підтвердила цю інформацію. 

Читайте також: Народна артистка України Олена Хохлаткіна: Я бомж, в мене немає житла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: