Був у секті. Дружина Віктора Павлика оприлюднила темні факти з його минулого

Катерина молодша за чоловіка майже на 30 років
фото з відкритих джерел

Репяхова підтвердила чутки, що зустрічалася з Павліком, коли той був ще одружений

Концертна менеджерка та дружина співака Віктора Павлика поцікавилася у підписників, які чутки в мережі ходять про їхню пару. Катерина Репяхова, четверта дружина Павлика, який старший за неї на 29 років, пообіцяла чесно відповісти на всі питання.

Так, один із передплатників запитав, чи справді Віктор Павлик є сектантом. «За життя зі мною Віктор Франкович жодного разу не був у церкві чи подібних місцях. А раніше, на жаль», – зізналася вона. Пізніше Катерина виправилася, адже сина Михайла пара хрестила у православній церкві: «Намагалася не брехати, і все одно збрехала. Я мала на увазі ту церкву, в яку він ходив, доки не зустрів мене».

Раніше ЗМІ писали, що у 1990-х співак був членом релігійної організації «Посольство боже» Сандея Аделаджі. Пізніше Аделаджі звинуватили у тому, що він агітував паству закладати квартири та віддавати гроші компанії King's Capital. Багато що пов'язує Віктора Павлика та сектантською організацією «Відродження» Володимира Мунтяна.

Хтось з користувачів соцмережі зазначив, що десь прочитав про те, що Репяхова нібито зустрічалася з Павликом, коли той був ще одружений. Катерина публічно підтвердила цю інформацію. За словами жінки, на той час артист справді ще був одружений, проте вже займався оформленням документів про розлучення з третьою дружиною Ларисою Созаєвою. «Це правда. Віктор владнав питання з документами лише через рік після того, як пішов від колишньої дружини фактично», – написала Репяхова.

У Інстаграм обраницю артиста запитали також про те, чи дійсно Павлик полишив під час онкохвороби сина Павла, який пішов з життя від раку у серпні 2020 року. Катерина запевнила, що співак до останнього залишався поруч із сином: «Повністю все лікування – від організаційних до фінансових питань – було  на Вікторі. І до останнього дня чоловік був поруч. Там багато є чого розповісти, але думаю, що я ніколи цього не зроблю. Скажу тільки так. Віктора можна вважати поганою людиною де завгодно, тільки не в цій ситуації. До сьогодні – кожну неділю Віктор на кладовищі».

Читайте також: Олег Сенцов вперше побачив сина та зворушив мережу відео зустрічі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: