Лист від Софі Лорен та приїзд екскоханця. У Римі попрощалися з Джиною Лоллобриджидою

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На прощанні були син актриси Андреа Мілко та онук Димитрій

У Римі відбулося прощання зі знаменитою італійською актрисою Джиною Лоллобриджідою. Її називали однією з головних красунь ХХ століття.

Труна з тілом легенди кіно доставили до зали Протомотека в римській мерії на Капітолійському пагорбі опівдні. На церемонію прощання приїхало кілька десятків людей – родичів та друзів покійної.

Зал, де проходило прощання, прикрасили фотографіями артистки та квітами. Поруч на екранах демонструвалися епізоди з фільмів, у яких знімалася акторка «Фанфан-тюльпан», «Собор Паризької Богоматері» та інші.

На прощання приїхали син актриси Андреа Мілко, який народився від шлюбу з югославським лікарем Мілко Скофічем і онук Димитрій. Був і колишній коханець Хав'єр Рігау – скандальне розлучення з чоловіком, який був молодший за акторку на 34 роки, стало не тільки надбанням світської хроніки, а й судового розгляду.

За день до похорону на адресу акторки прислала прощального листа Софі Лорен. «Вчора я була надто розбита горем і не могла знайти відповідних слів. Дорога Джино, твоє тіло згасло, але світло твоєї зірки буде вічно сяяти над нами і в наших серцях. Я люблю тебе, Джино!» – наводить слова Софі Лорен іспанська газета El Mundo з посиланням на італійське інформагентство Adnkronos. Кінодів називали суперницями в акторській професії. Вони конкурували за фільми та ролі. Зовнішньою красою обох захоплювався весь світ.

Поховали зірку у рідному місті Субіако під Римом. Місцевий мер уже заявив, що на її могилі з’явиться монументальна гробниця.

Читайте також: Мадонна знялася у провокативній фотосесії та оголосила тур в честь 40-річчя кар'єри

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: