Колишня дружина Кличка розповіла про свій «рік величезних потрясінь»

Наталія Єгорова продовжує проживати в Німеччині
фото з відкритих джерел

Влітку стало відомо, що подружжя Кличків розлучається

Наталія Єгорова, колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, на своїй сторінці в соцмережі підбила підсумки 2022 року та зізналася, що цей час став для неї «роком величезних потрясінь і глибокої переоцінки цінностей». Влітку стало відомо, що подружжя Кличків розлучається.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_klitschko_official)

«2022 рік був для мене роком величезних внутрішніх і зовнішніх змін, роком потрясінь. Але це був також і рік найглибшої переоцінки цінностей, переоцінки внутрішніх установок, виходу за межі власної зони комфорту, – написала Єгорова. – За кожною кризою, крахом – відродження, нові перспективи й шанс почати з чистого аркуша! Бажаю, щоб якомога більше людей стали щасливішими, знайшли свій внутрішній спокій та йшли за своїми мріями».

Нагадаємо, що очільник Києва та його дружина були офіційно одружені з 1996 року. У шлюбі у подружжя народилося троє дітей: сини Єгор і Максим та дочка Єлизавета. Останнім часом Наталія і Віталій Клички жили окремо: вона – у німецькому Гамбурзі, а він – у Києві. В серпні 2022 року Віталій Кличко повідомив, що розлучається з дружиною. Причиною їхнього розлучення стало «роздільне проживання». Крім того, мер заявив, що його сердце зайняте виключно Києвом. Однак телеведучий Слава Дьомін на своєму ютуб-каналі заявив, що «за деякою інформацією, серце Віталія Володимировича зайняте не лише Києм, Хоривом та Щеком, а є ще якась Либідь, про яку він поки що не розповідає».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_klitschko_official)

Тим часом, Наталія Єгорова продовжує проживати в Німеччині. Останнім часом вона дуже активно публікує дописи в соцмережі, які здебільшого присвячені їй та її дітям.

Читайте також: Ані Лорак згадала про найголовніше, що має в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: