Мадонна знялася у провокативній фотосесії та оголосила тур в честь 40-річчя кар'єри

Одна із світлин фотосесії
фото з відкритих джерел

Розпочнуться гастролі виконавиці 15 липня

Американська співачка Мадонна оголосила, що готує тур в честь 40-річчя своєї кар'єри. Про це вона розповіла виданню Vanity Fair, де з'явилася її провокаційна фотосесія, яка обігрує релігійні мотиви. Інтерв'ю вийшло відразу в італійському, іспанському та французькому версіях журналу.

Арт-проект з Мадонною в образі Діви Марії, а також в образі Ісуса в жіночому одязі на Тайній вечері був знятий дуетом Луїджі & Янго. Також зірка предстала в образі Фріди Кало, яку назвала своєю музою. На сторінках журналу 64-річна виконавиця розповіла, що скоро буде чекати фанатів на концертах, де виконає всі свої кращі хіти.

Розпочнуться гастролі Мадонни 15 липня. Спочатку зірка відвідає 11 міст в Америці, а потім вирушить до Європи. Завершальним містом будуть Нідерланди, де виконавиця дасть концерт 1 грудня.

На сторінках журналу 64-річна співачка також розповіла про своїх дітей. За плечима співачки вражаюча кар'єра, але найбільшим тріумфом у житті Мадонна назвала те, що вона виростила нащадків, додавши, що це була «найважча битва».

«Сьогодні я все ще намагаюся зрозуміти, як бути матір'ю і виконувати свою роботу. Тому що, ким би ти не був, мати дітей і виховувати їх – це справжнє мистецтво. І інструкції ніхто не дає. Ви повинні вчитися на помилках. Це професія, яка потребує багато часу. І це втомлює, бо ніколи не буває спокою», – зізналася співачка.

Мадонна має двоє біологічних дітей – дочку Лурдес і сина Рокко, а також прийомних – сина Девіда, дівчаток-близнючок Стеллу і Естер та дочку Мерсі.

«Що робить мене найщасливішою, то це те, що кожен з них відкрив свій власний творчий початок, і те, що воно виходить з їхнього справжнього інтересу. Я ніколи не заохочувала свою дочку Лолу займатися музикою, а сина Рокко – малюванням. Але я завжди знайомила їх із мистецтвом, з музикою, і я щаслива, що вони знайшли способи самовираження. Я поважаю і захоплююсь ними і тим, що вони роблять», – додала Мадонна.

Читайте також: Акторка Марго Роббі розповіла, як зараз в Голлівуді знімають інтимні сцени

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: