Колишня дружина мера Києва Кличка показала, як виглядала 10 років тому

Влітку стало відомо, що подружжя Кличків розлучається
фото з відкритих джерел

Нещодавно Наталя згодилася брати участь у німецьких «Танцях з зірками»

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, яка у соцмережах тепер підписана, як  Наталія Єгорова, роззмістила на своїй сторінці відео, на якому зображена, за її словами, десять років тому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_yegorova)

«Не можу повірити, що минуло 10 років відтоді, як я стояла в класі на уроці вокалу. Час летить, спогади залишаються», – підписала Наталя ролик.

Нещодавно стало відомо, що Наталя згодилася брати участь у німецьких «Танцях з зірками». Однак серед коментаторів допису на офіційній сторінці проекту знайшлося чимало незадоволених кандидатурою Єгорової: «О, ви справді не можете знайти нікого іншого? Акторський склад стає все гіршим і гіршим», «Дуже недоречно, навіть якщо вони розлучені. У її країні війна, а вона танцює. Але девіз, мабуть, буде «Я танцюю проти війни», «Скажу відразу, що нічого проти Наталі не маю. Але, на жаль, це дійсно може стати занадто політичним. На Lets Dance я завжди міг відкинутися назад і вимкнутися. Цього року, напевно, буде інакше, що дуже прикро», «Зрештою, вона виграє лише тому, що українка».

Раніше Наталія Єгорова на своїй сторінці в соцмережі підбила підсумки 2022 року та зізналася, що цей час став для неї «роком величезних потрясінь і глибокої переоцінки цінностей». Нагадаємо, що очільник Києва та його дружина були офіційно одружені з 1996 року. У шлюбі у подружжя народилося троє дітей: сини Єгор і Максим та дочка Єлизавета. Останнім часом Клички жили окремо: вона – у німецькому Гамбурзі, а він – у Києві. В серпні 2022 року Віталій Кличко повідомив, що розлучається з дружиною. Причиною їхнього розлучення стало «роздільне проживання».

Читайте також: Учасниця «Танців з зірками» поділилася новиною, що стане мамою та вагітною фотосесією

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: