Учасниця «Танців з зірками» поділилася новиною, що стане мамою та вагітною фотосесією

З Сергієм Мельником Аделіна дійшла до фіналу «Танців з зірками»
фото з відкритих джерел

Аделіна Делі каже, що не планує сидіти в декреті

Танцівниця Аделіна Делі, яка брала участь в телепроектах «Танці з зірками» та «Холостяк»  повідомила про вагітність. На своїй сторінці в соцмережі вона виклала вагітну фотосесію.

«Я не сильно уявляю себе домогосподаркою. Навіть би сказала, що це виключено, тільки розвиток і робота. Відразу в стрій після пологів. У мене не вдається тримати себе в адекватному моральному стані, сидячи вдома і не маючи графіка. Відразу деградую», – зізналася Делі, відповідаючи на запитання прихильників, як планує поєднувати материнство та кар'єру.

Нагадаємо, у проекті «Танці з зірками» танцівниця з балету Насті Каменських двічі боролася за перемогу: перший раз – з репером Серегою, другий з відомим футболістом, головним героєм одного із сезонів проекту «Холостяк» Сергієм Мельником. Минулого року Аделіна Делі з'явилася в 12 сезоні проекту «Холостяк», однак вибула з реаліті-шоу в другому ефірі. Все тому, що Топольський запідозрив, що дівчина прийшла на шоу заради піару. Згодом артистка негативно відгукувалася про телешоу: «Кожна дівчина приходить туди зі своєю метою, а вузьколобі люди вірять. Чоловіки, можливо, справді шукають кохання. Але це точно не про мій сезон».

Читайте також: Шанувальники Ірини Білик знайшли її рідкісне відео з 90-х

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: