Коли закінчиться війна в Україні: екстрасенс спантеличив прогнозом

Екстрасенс каже, що найгірший період уже позаду, але до закінчення війни ще далеко
фото з відкритих джерел

Екстрасенс Сергій Кобзар розповів про смерть Путіна й засмутив термінами про закінчення війни

Учасник шоу «Битва екстрасенсів» Сергій Кобзар в інтерв'ю ютуб-каналу журналістки Аліни Доротюк поділився своїм прогнозом щодо строків закінчення війни.

Телеведуча запитала, чи бачить екстрасенс якусь кінцеву дату страшних подій в Україні. Кобзар відповів, що найгірший період уже позаду, але до закінчення війни ще далеко: «Якщо ми пофантазуємо, що у нас є стіна якась, ми закрилися, ми живемо щодо схожого життя до того, яке було… Мій прогноз – це мінімум 3 роки. Загалом, я думаю, років 5».

За словами Кобзаря, Путін цього року мав два небезпечні періоди, але він їх пережив: «Якщо переглядати карти, то наступний буде дуже нескоро. Але йому можуть допомогти піти на той світ цього року».

Водночас Сергій Кобзар заявив, що фізична смерть Путіна мало що змінить для українців: «Думаю, путінський режим аукатиметься нам ще дуже-дуже довго. На жаль, у Росії ідеологію доведено до рівня релігії, тому смерть Путіна може змінити щось не відразу». Але все ж таки, за словами екстрасенса, весь картковий будинок, який «Кремль намагається втримати на скотчі», почне сипатися.

Раніше «Главком» писав, що друзі Путіна витрачають шокуючі суми на «допомогу» Кабаєвій.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: