Х'ю Джекман показав подарунок на день народження від друга з України

фото з відкритих джерел

Фото Кості з малюнком, на якому зображено Росомаху, актор розмістив в соцмережі

Голлівудський актор Х'ю Джекман у свій день народження отримав подарунок від друга – семирічного українця Кості, котрий після повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхав за кордон. Фото Кості з малюнком, на якому зображено Росомаху, актор розмістив на своїй сторінці в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hugh Jackman (@thehughjackman)

«У квітні цього року мій друг Костя став біженцем, покинувши Україну. Він у безпеці, здоровий, і у нього перспективне майбутнє. Він зробив мені цю чудову листівку на день народження», – написав актор.

Х'ю Джекман познайомився з Костею, який був змушений покинути свій будинок через війну Росії проти України та виїхати з мамою до Румунії, весною.

Хлопчик знаходився в центрі Unicef ​​Blue Dot під захистом волонтерів з організації Unicef. Костя є затятим шанувальником героя Джекмана Росомахи із серії фільмів «Люди Ікс». Він намалював свого кумира. Малюнком Х'ю Джекман поділився у себе в Instagram: «Привітайте мого нового, дуже мужнього друга Костя. Йому 7. Лише кілька годин тому він потрапив до центру Unicef ​​Blue Dot у Румунії після того, як втік зі свого будинку в Україні. Він намалював цю фотографію Росомахи. Дуже схожий, вам не здається? – написав Джекман.

А волонтери організували Кості зустріч із кумиром. Відео цієї зустрічі актор також розмістив у своєму фотоблозі. «Щоразу наші серця розриваються, коли діти змушені залишати свій будинок через війну в Україні. Моє серце розривається за них усіх», – написав Джекман.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: