Серед гостей – Олег Ляшко. Снайперка Євгенія Емеральд вийшла заміж на передовій

фото з відкритих джерел

Військові одружилися 14 жовтня – в День захисників і захисниць

Українська захисниця, снайперша з позивним «Жанна Д'арк» Євгенія Емеральд вийшла заміж. Обранець Євгенії – воїн ЗСУ Євген Стипанюк.Пара познайомилася на війні. Серед гостей на церемонії – Олег Ляшко, який нещодавно вступив до лав ЗСУ.

Військові одружилися 14 жовтня – в День захисників і захисниць. Цього ж дня у Євгена був день народження. Весілля зіграли на передовій в Харківській області, а розписав закоханих генерал ЗСУ.

«Сьогодні я стала офіційно дружиною військового. Це сталося на передовій, і нас розписав генерал ЗСУ. Ідеальнішого весілля я і уявити не могла! Це особливий день – дуже багато свят. Хочу привітати всіх захисників і захисниць. Слава Героям! Також я вітаю свого коханого, тому що сьогодні у нього день народження. Тепер він точно ніколи не забуде дату свого весілля», – написала Євгенія в Instagram і опублікувала фото.

На церемонію вона одягла білу атласну сукню з надглибоким декольте й розрізом до стегон і поєднала її з чорними берцями. Євгенія Емеральд підібрала довгу фату, а букет нареченої скомпонувала з колосків. Натомість чоловік був у військовій формі. Їхню церемонію відзняв відомий дует фотографів – Костянтин і Влада Ліберови.

Із зони бойових дій Емеральд повернулася в Київ. Євгенія готується вдруге стати мамою. «Коли я дізналася, що я вагітна, я дуже розплакалася. Перші два місяці вагітності я взагалі нікому не говорила – ні чоловіку, ні командирам. Я продовжувала брати участь у бойових діях», – розповіла Євгенія в інтерв'ю Сніданку з 1+1.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: