Брітні Спірс заявила, що мати піднімала на неї руку

Минулого тижня мати Брітні Спірс вибачилася перед дочкою і попросила розблокувати її номер
фото з відкритих джерел

Найближчим часом співачка зустрінеться в суді з батьком, який звинуватив її у тому, що вона «очорнює» його у ЗМІ

Брітні Спірс висунула нові звинувачення до своєї матері Лінн Спірс і заявила, що та піднімала на неї руку. Співачка розповіла, що одного разу вона пізно повернулася з вечірки, де відпочивала разом із Періс Хілтон та Ліндсі Лохан. Мати Брітні, яка наглядала за її синами, розлютилася.

«Моя мама залишалася з Джейденом та Престоном. Так, я тусувалася до четвертої ранку, і моя мама просто збожеволіла. Я увійшла, вона глянула на мене і вдарила так сильно, що я ніколи цього не забуду», – написала співачка в Інстаграм.

Минулого тижня мати Брітні Спірс вибачилася перед дочкою і попросила розблокувати її номер, щоб вони могли поговорити. Проте співачка вибачень не прийняла: вона порадила матері «піти до біса» і задуматися про психологічні травми, які Брітні перенесла з вини близьких.

Після звільнення від опіки Брітні Спірс продовжує звинувачувати родичів у тому, що в цей період вони часто порушували її права і «мають перебувати у в'язниці» за те, як поводилися з нею. Найближчим часом Брітні зустрінеться в суді з батьком, який звинуватив її у тому, що вона «очорнює» його у ЗМІ. За батька співачки раніше заступився Кевін Федерлайн, який заявив, що Джеймі Спірс врятував своїй дочці життя. На його користь висловився і син співачки, що дуже розлютило Брітні: вона вибухнула звинуваченнями.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: