Каменських вийшла на сцену після втрати голосу та не змогла взяти ноти (відео)

Каменських: Сьогодні мій виступ був дуже коротким
Фото: Інстаграм Каменських

Співачці непросто брати високі ноти, тому її рятували глядачі

Співачка Настя Каменських вперше після заяви про втрату голосу, вийшла на велику сцену. Виконавиця взяла участь у благодійному концерті «Музика війни». За словами артистки, її запросили виконати декілька пісень.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Каменських поділилася на своїй сторінці в Інстаграм фрагментом виступу. Настя виконувала трек «Обіцяю». На відео видно, що співачці непросто брати високі ноти, вона навіть попросила шанувальників підспівувати їй.

«Хоч сьогодні мій виступ був дуже коротким та, як ви бачите на відео з виступів, можливість співати ще не повернулася до мене на всі 100%. Але я вдячна вам за всю любов і підтримку, яку відчула сьогодні на сцені перед вами. Вже незабаром моє лікування буде завершене, робота зв'язок відновиться і ми ще потужніше заспіваємо на концертах в рамках туру «Я – Україна», – прокоментувала свій виступ Каменських.

Нагадаємо, нещодавно співачка Настя Каменських на своїй сторінці в Інстаграм оголосила про скасування виступів через хворобу – артистка несподівано втратила голос. Пізніше виконавиця виклала в соцмережу фото з лікарні.

Тим часом мережею ширяться чутки, що Настя Каменських офіційно розлучається з Потапом. Тим часом колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Пізніше дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Читайте також: Майно Софії Ротару в Криму та Москві хочуть конфіскувати на користь окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: