Настя Каменських виклала в соцмережу фото з лікарні

Каменських: Бачу свого лікаря щодня по два рази
фото з відкритих джерел

Співачка повідомила, що проходить інтенсивне лікування

Співачка Настя Каменських, яка днями повідомила, що втратила голос через хворобу, на своїй сторінці в соцмережі виклала знімки та відео з лікарні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

За словами артистки, вона робить усе можливе, щоби відновити голос: «Незмінний щоденний ритуал зараз – походи до лікаря. Роблю все, щоб відновити голос на 100% і вже скоро радувати вас якісним живим співом у турі».

«Зараз я проходжу інтенсивне лікування і бачу свого лікаря щодня по два рази. Щоразу це не найприємніша процедура, бо в чотири етапи мені прямо на голосові зв’язки заливають необхідні ліки. Проблеми зі зв’язками в горлі, приблизно те саме, що травми у будь-якій іншій частині тіла. Коли потягнув зв‘язки, наприклад у нозі, і наче можеш ходити, але кульгаєш. Можеш не відчувати болю під час ходіння, але не можеш швидко бігати, поки повністю не відновишся. Така ж історія з голосовими зв’язками: співаєш у низькій тональності, та як тільки намагаєшся взяти високі ноти – зв’язки не можуть зімкнутися через оці новоутворення і звук перетворюється на неприємний сип. Тож оці новоутворення – це те, що не дає моїм зв‘язкам зімкнутися повністю і як результат – беручи високі ноти немає звуку», – додала співачка.

Нагадаємо, що мережею ширяться чутки, що Настя Каменських офіційно розлучається з Потапом. Тим часом колишня підопічна продюсера Олексія Потапенка, ексучасниця гурту NZK Євгенія Гордая, яка нині виступає під псевдонімом GIP C, заявила, що отримувала від Потапа пропозиції інтимного характеру. Пізніше дівчина зізналася, що їй погрожували, а також розповіла, що вона не одна, кого Потап схиляв до інтиму.

Читайте також: Потап вперше прокоментував чутки про розлучення з Настею Каменських

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: