Юрій Горбунов про загадкове зникнення Винника: Я пробував дізнатися

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Телеведучий Юрій Горбунов впевнений що Влад Яма, який теж виїхав з України, не повернеться

Телеведучий Юрій Горбунов в інтерв’ю блогеру Славі Дьоміну розповів про людей, які розчарували його в період війни.

«Напевно, Влад Яма. Або Олег Винник, – каже Горбунов. – Я не знаю, де він і що з ним, хоча ми друзі. Я пробував дізнатися, але трубку він не бере, а сто разів дзвонити не будеш. Навіть не скажу, що вони мене розчарували. Вони мене здивували. Знаючи їхні характери та вчинки до війни – це мало би бути все інакше. Люди тікають з різних причин. Хтось боїться, хтось прагне себе реалізувати десь там. Але я хотів би подивитися на цих людей, коли закінчиться війна. Вони будуть повертатися і просити пробачення? Як це буде відбуватися?»

На запитання Дьоміна, чи повернеться Влад Яма в Україну, Горбунов відповів: «Думаю, ні. Я взагалі не розумію, як люди будуть ставитися до колег, які знаходяться в такій ситуації. Мені здається, що вони пробачать, звичайно, війна оголює якісь наші нерви… Як можна говорити: правий Влад чи ні? З точку зору громадської позиції – ні, а з точки зору захисту сім’ї – напевно, так. Найпростіше, що ми можемо зробити – звинувачувати, найскладніше – зрозуміти».  

«З хорошого боку мене здивував Тарас Тополя, – продовжив Горбунов. – Також хлопці, з якими дружив ще в дитинстві. Вони не мали ніякого відношення до армії, однак взяли зброю – пішли і служать. Коли розвозили минулої весни під Києвом гуманітарну допомогу, мене здивували діти, які залишилися без батьків, але знаходили якісь сили, щоб рятувати сусідів».

Читайте також: Переможниця «Голосу країни» звернулася до шанувальників: Прошу про молитву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: