Карта смерті та самотність: тарологиня розповіла, що сталося із Винником

Тарологиня підозрює, що Виннику порадили мовчати про війну в Україні
фото з відкритих джерел

Тарологиня Олена Кузьмич зробила таропрогноз, щоб дізнатися, чому відомий співак не дає про себе знати

Вже понад рік про популярного співака Олега Винника нічого не чутно: він не озвучив публічно свою позицію з приводу війни в Україні, не дає благодійних концертів, не випускає нових пісень і не повернувся в Україну після лікування в Німеччині. Тарологиня Олена Кузьмич, яка щодня робить прогноз на ТСН.ua, зробила таропрогноз за картами на прохання 1+1.

«Якщо говорити про те, куди зник Олег Винник, ми можемо говорити про якісь кардинальні зміни в його житті. Чому кардинальні? Тому що у розкладі фігурує карта смерті, але ця карта в таро говорить не про смерть, а про зміни. Вона лежить у площині теперішнього та недалекого майбутнього. Також я підозрюю, що йдеться про можливі пошуки нових шляхів для заробітку. Також йдеться про те, що для нього зараз це такий час заглиблення у себе, час для переосмислення і, грубо кажучи, що робити далі. Ми розуміємо, що, напевно, це певний час для усамітнення. Я б сказала, що зараз до Олега Винника мають доступ лише декілька його найближчих друзів, які його підтримують, – каже Ольга.

«Я підозрюю, що на те, що Олег Винник не коментує війну, впливає дуже багато факторів. Передовсім те, що, ми розуміємо, йдеться про певну втрату заробітків через війну. По-друге, йдеться про те, що він не хоче виходити зі своєї такої внутрішньої «мушлі» і висловлювати особисту позицію. Також підозрюю, що йому порадили так зробити, тому що ми маємо у розкладі інших фігур, які на нього впливають. Швидше за все, він повернеться до України, якщо буде така можливість, після перемоги. Зараз йому дуже некомфортно, тому що дуже багато карт кажуть про те, що він самотній, що він відчуває, що йому треба щось змінювати. Але лише від нього самого залежить, чи він зможе впоратися з тими випробуваннями», – додає таролог.

 За словами Ольги Кузьмич, карти говорять, що «багато чого знищено вщент»: «Але знову ж таки, від людини буде залежати, чи вона опустить руки, чи вона зможе на цьому знищену місці збудувати щось нове. Оскільки він дуже епатажна і вольова фігура, до речі, карти характеризують його як Короля Жезлів, тобто доволі пробивну особистість, йому, здається, буде до снаги знову гарно засяяти».

Раніше «Главком» писав, що близький товариш Винника, музикант Роман Недзельский розповів, де знаходиться Винник і чому не розповідає про себе.    

Читайте також: Стало відомо, звідки взялися чутки, що король Чарльз – не справжній батько принца Гаррі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: