Ель Кравчук розплакався в ефірі, розповідаючи про трагедію, яка сталася з ним під час війни

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співак розповів про батька, якого з мамою ховали лише удвох

Співак EL Кравчук зізнався, що минулий рік виявився для нього найтяжчим – в країні розпочалась повномасштабна війна, а на початку квітня не стало батька артиста. В інтерв'ю ЖВЛ виконавець не зміг стримати сліз, розповідаючи про це: «Жахливішого, ніж війна та смерть тата не було в моєму житті нічого».

У смерті батька співак звинувачує війну: «Рідне село тато під Києвом – Пилиповичі, воно знаходиться під Бородянкою, було в окупації. Батькові звонили звідти люди, розповідали, як їм непросто. І от в день одного з таких дзвінків у нього стався приступ. «Він сказав, що хоче бути похованим в рідному селі, я пообіцяв йому».

Тато музиканта помер 4 квітня, а рідне село звільнили днем пізніше, однак потрапити туди, поки територію не розмінували, було неможливо. Музикант дійшов аж до тодішнього очільника Київської обласної адміністрації Олексія Кулеби, той пообіцяв допомогти. «Всі мені допомагали як могли, – додає співак. – Було таке фото, зроблене під час Другої світової війни, на якому дитина з мамою у розбомбленому Берліні ховають свого тата. Так було і в мене. Мій тато був дуже доброю людиною, у нього було багато друзів, багато людей хотіли б з ним попрощатися, але, на жаль, вийшло так, що ховали ми його з мамою удвох».

В одному з нещодавніх інтерв’ю музикант розповів, що йому дуже на той час допоміг музикант Андрій Данилко: «Було дуже важко. І Андрій Данилко тоді допоміг фінансово. Ми один одного підтримуємо».

Читайте також: Джеджула перестав спілкуватися з сином від Дімопулос через «політичні розбіжності»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: