Підла і цинічна. Віктор Павлик став на захист Бобула, який потрапив у гучний скандал з блогеркою

Скріншот відео
Фото: Фейсбук Віктора Павлика

Товариш Бобула припустив, що розмова в ефірі торкнулася «в болючу навіть не тему, а рану»

Співак Віктор Павлик на своїй сторінці у Фейсбук опублікував фото зі своїм колегою Іво Бобуло, яке підписав: «Васильовичу, я тебе люблю!» Таким чином артист вирішив підтримати  виконавця, який на днях потрапив у гучний скандал.

Нагадаємо, Іво Бобул погодився стати героєм ютуб-програми блогерки Емми Антонюк «Це ніхто не буде дивитися», однак під час бесіди зі скандалом пішов з інтерв'ю. Відповідаючи на одне з запитань, Бобул заявив, що зараз жінки розпещені: «Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків, нам теж важко. Багато жінок самотні і не розуміють чому – у них є все, але немає щастя. А тому, що треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася сама. Кого ти так образила. Не міг він, наприклад, шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого».

Блогерка Емма Антонюк заперечила музиканту, дорікнувши, що він ображає жінок. «Я не ображаю їх, а просто сказав, що змінилися жінки. Думають тільки про себе, про гроші, про те, щоб жити класно, машини, будинки. А ніхто не думає, де чоловік може взяти це все. Не всі можуть бути банкірами, «папіками», – продовжив співак. Згодом музикант перейшов на особистость самої Антонюк. Він сказав, що вона в 32 роки незаміжня і у неї немає дітей, хоча вже час, як він вважає. Дівчина відповіла, що це сексистська маячня. Тоді артист залишив кімнату, де записувалося інтерв'ю.

Коментатори посту Павлика розділилися на два табори. «Дуже зручно Іво не нести відповідальність за свої слова. Він медійна людина, культурний діяч, до його думки дослухаються люди. Він сексист», – пишуть в коментарях під дописом Віктора Павлика. «Треба знати Іво, він прекрасна людина. Просто його потрібно знати і знайти ключик для спілкування з ним, от і все», – відповів Віктор Павлик на коментар.

«Пане Віктор, розумію товаришів в біді не кидають, але краще не маратися в маразмі Бобула», «Торкатися особистого життя журналістки – перебор зі сторони Васильовича. Як мінімум не етично по відношенню до жінки», – додають інші коментатори.

Поет-пісняр Петро Мага теж написав, що думає про інцидент: «Інтерв’ю Бобула. Досвід –Бобула. Навіть, якщо це не подобається – це думка Бобула! Якщо в інтерв’ю немає думки,не потрібно робити інтерв’ю. Іво – великий волохатий добряк. Просто потрапили в болючу навіть не тему, а рану».

«Інтерв’ю від самого початку було заточене на розбалансування нервової стійкості Іво Бобула. З перших хвилин пані Емма розтікалась у компліментах на адресу Іво. Починалось все дуже мило. Вона розчyлила Бобу запитаннями про його дитинство. А дитинство було непростим. Іво не ображався на долю – достойно відповів. Далі запитання про кохання Іво Бобула, про його стосунки з Лілією Сандулесу. І далі заборонений прийом: «Лілія говорила, що ви були не дуже вірним чоловіком». Іво змовчав. І третя тригерна точка – запитання, як Іво виховує неповнолітнього сина по відношенню до жінок... І тут Бобу понесло. Ще раз запитую себе: яку ціль ставила перед собою пані Емма, запрошуючи Іво Бобула на розмову? Принизити його? І ще була невдала спроба вивести з рівноваги Іво Бобула нарізкою кадрів про стьоб Вірастюка у кімнаті Бобула в готелі «Буковина». Яка підла, цинічна і підступна ця Емма Антонюк!», – написав в комментарях буковинський журналіст Ростислав Демчук.

Читайте також: Іво Бобул вийшов на зв'язок після скандального інтерв'ю, з якого втік

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: