Помер учасник «Голосу країни» Євген Щавлінський

Рік тому музикант одружився в США, де проживав деякий час
фото з відкритих джерел

Відомий рівненський виконавець довго боровся з важкою хворобою

Не стало молодого музиканта із Рівного, який свого часу брав участь у «Голосі країни» – Євгена Щавлінського. Співака вбила тяжка хвороба, в нього було онкозахворювання. Євгену виповнилося всього 25 років. Артист помер у вівторок, 14 березня, повідомляється на сторінці Wholeheart.live в соцмережі.

Кілька років молодий музикант боровся з онкозахворюванням. «Євген народився 12.11.1997 у місті Рівне. Свою першу авторську композицію він написав у 2014 році. У музичному напрямі він закінчив музичну школу по класу академічної гітари. Після цього – ще рік приймав участь у конкурсах, граючи музику фламенко. Потім перемкнувся на сучасну музику, записав два альбоми («The First», «Світ Ілюзій») під ім‘ям Shchavlinskyi, почав займатись саунд-продюсуванням, працював як сесійний гітарист», – йдеться у повідомленні.

«Він був чудовим другом, благочестивою людиною, професійним музикантом та відданим прихильником. Женя вірив в інших людей часом більше, ніж в самого себе та був підтримкою для багатьох музикантів. Він вмів бути смішним та серйозним водночас, – додається в пості. – Про свою творчість говорив так: «Є пісні, що народжуються за 10 хвилин повністю, а ж інші, які пишуться місяцями і як пазл складаються з різних обставин та емоцій. Єдине, що спільне для пісень, які я можу назвати своїм мистецтвом, – це чесність.»

На початку 2018-го він виступив на сліпих прослуховуваннях музичного проєкту «Голос країни». Там Щавлінський виконав пісню «Sing» групи Travis. Однак жоден із тренерів до нього тоді не повернувся. Однак молодий музикант не опускав руки і писав пісні далі. Час від часу він давав концерти, в тому числі і в рідному місті.

Рік тому музикант одружився в США, де проживав деякий час: «У 2021 році одружився з любов’ю всього його життя – Сарою, яка стала його підтримкою у боротьбі з непростою хворобою – раком, який на той момент вже сягнув четвертої стадії».

Читайте також: Єфросиніна відповіла на закиди, що її мама нещодавно їздила на гучну вечірку до Москви

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: