EL Кравчук розповів, як через окупацію Київщини не міг гідно поховати батька: допоміг Данилко

Музикант з батьками
фото з відкритих джерел

Спвак розповів, що йому дуже на той час допоміг музикант Андрій Данилко

Співак EL Кравчук зізнався, що минулий рік виявився для нього найтяжчим – в країні розпочалась повномасштабна війна, а на початку квітня не стало батька артиста.

«За все моє життя це був найважчий для мене рік. Батькон хворів, і на початку вторгнення я переїхав жити до батьків. Зараз залишаюся разом з мамою, щоб підтримувати, – розповів співак в інтерв’ю виданню КП в Україні. – Трішечки змінив своє артистичне життя, бо зараз треба допомагати. А інакше бути й не може. Мені люди дуже допомагали, коли не стало тата. Тато хотів, щоб ми поховали його на сімейному кладовищі, де і моя бабуся похована. Це село Пилиповичі неподалік Бородянки. Батько помер 4 квітня, а село звільнили 5-го, потрібен був дозвіл, щоб заїхати в деокуповане село, нічого ще не працювало, і всі мені допомагали як могли. Було таке фото, зроблене під час Другої світової війни, на якому дитина з мамою у розбомбленому Берліні ховають свого тата. Так було і в мене. Мій тато був дуже доброю людиною, у нього було багато друзів, багато людей хотіли б з ним попрощатися, але, на жаль, вийшло так, що ховали ми його з мамою удвох».

Співак розповів, що йому дуже на той час допоміг музикант Андрій Данилко: «Було дуже важко. І Андрій Данилко тоді допоміг фінансово. Ми один одного підтримуємо. Сьогодні, наприклад, спілкувалися. Він готується до гастролей у Ізраїлі. Є у нас деякі ідеї, проєкти, але почекаємо, коли закінчиться війна. В нинішні часи не до розваг».

Крім того, співак поділився моторошною історією, яка нещодавно з ним сталася: у Андрія вкрали доступ до соціальних мереж та вимагали за їхнє повернення гроші: «Жахлива історія. Десь наприкінці літа до нас з пропозицією звернувся чоловік, запропонував послуги SMM-менеджера, щоб підняти наші соцмережі. І ми повелися – віддали паролі до соцмереж, щоб він зробив апгрейд. Проходить місяць, і він заявляє: «Хочете, щоб повернув вам ваші сторінки, платіть гроші». Здається, 4 тисячі доларів хотів. Я не міг навіть подумати, що під час війни є такі аферисти. Ми з юристами одразу звернулися до кіберполіції, у нас є договори, подали до суду. Я законно працюю, плачу податки, тому відстоювали свої права згідно з законом. Знаю, що не я один постраждав через цю людину. У мене навіть в голові не вкладається, як можна робити такі афери, тим паче під час війни».

Читайте також: Померла Марія Миколайчук – Народна артистка та дружина легендарного актора

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: