Джеджула перестав спілкуватися з сином від Дімопулос через «політичні розбіжності»

Нині сину телеведучого 15 років
фото з відкритих джерел

Колишня солістка гурту «ВІА Гра» Санта Дімопулос погризлася з українцями через російську мову

Український телеведучий і волонтер Андрій Джеджула у програмі ЖВЛ зізнався, що не спілкується зі своїм сином Даніелем, який живе за кордоном з мамою, колишньою солісткою гурту «ВІА Гра» Сантою Дімопулос через «політичні розбіжності».

«Це болісне для мене питання. Зараз певний час не зідзвонююся із сином. У нас є принципові розбіжності щодо деяких питань політичного характеру, – розповів Джеджула. – Я йому нагадую просто, що вони з мамою поїхали майже в перший день. І вони навіть не уявляють, що таке жити тут».

Раніше «Главком» писав, що Санта Дімопулос погризлася з українцями через російську мову. Санта розмістила свілину та тлі однієї з парижських кавярень.  «Париж чарівний, швидкий, яскравий! Я завжди на бігу і хочу все встигнути. Хочу приїхати хоч раз на тиждень і насолодитися кожною миттю, адже тут черпаєш натхнення буквально на кожному розі», – підписала фото співачка російською мовою.

«Санто, чому російською? – відреагували в мережі. – Коли ми нарешті кайфуватимемо від своєї мови і її пропагуватимемо? Невже мало рашизму у нас у житті». «А на українській мові так і не навчилися спілкуватися!», «Ви б краще так захищали українську мову, як захищаєте російське» – ще коментарі під дописом. Дімопулос у відповідь порадила «не лізти з мовним питанням». Мовляв, у неї багато іноземних російськомовних підписників, яким треба догоджати: «У мене багато підписників із різних країн, які знають російську. Будь ласка, не треба лізти до мене чи до когось іншого з мовним питанням. Стежте за собою і починайте із себе. У кожного свій темп, і я робитиму так, як вважаю за потрібне... Мені не 18, щоб ви робили мені зауваження і я соромилася».

Читайте також: Єфросиніна гнівно звернулася до «пухлопиких осіб чоловічої статі»: Війна у розпалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: