Дочка Ющенка «здала» батька: тренує бойових бджіл у власній біолабораторії

За Віктором Ющенком міцно закріпилося звання головного українського бджоляра
фото з відкритих джерел

Віталіна Ющенко розмістила в соцмережі жартівливий пост про батькову пасіку

Дочка третього українського президента Віктора Ющенка Віталіна Ющенко на своїй сторінці в соцмережі пожартувала, що її батько «тренує бойових бджіл в особистій біолабораторії».

Віталіна розмістила в соцмережі відео, в якому бджоли метушаться у восковому штучному стільнику, що виконаний у формі тризуба. «У мережу злили відео тренування бойових бджіл в особистій біолабораторії Ющенка. Не показуйте кацапам! Комарам поки пуФовіки готують!» – підписала дочка Ющенка пост.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vitalina Yushchenko (@vitalinayushchenko)

Як відомо, за Віктором Ющенком міцно закріпилося звання головного українського бджоляра. Після відходу від політики він заявив: «Зараз у мене є час для дружини, дітей, онуків. Для бджільництва, в кінці кінців». Розповідав, що в нього є три пасіки: одна – у Безрадичах, друга – на Чернігівщині, а третя – на Черкащині. Ющенко тримає вдома до чотирьох сотень вуликів.

«Главком» писав, що третій президент України поставляє мед для бійців на фронті. Про це Ющенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. «Це всіма нами улюблений мед, який був зібраний на пасіках землі Великих Українців. Шевченківський мед був зібраний в Моринцях, Бандерівський – в рідному селі Степана Андрійовича – Старому Угринові», – написав експрезидент.

Раніше «Главком» писав, що онук Ющенка, також Віктор, який з початком війни виїхав до Канади, потай від рідних подав документи до університету Шевченка та став студентом. Хлопець повернувся до Києва. «Я щаслива і плачу, бо сама дізналася про це лиш декілька днів тому. Син дуже тужив за Україною, рідною домівкою, рідними і хотів повернутися. Він потайки подав документи на вступ до університету Шевченка і отримав позитивну відповідь. Прилетів декілька днів тому, що стало для мене повним шоком, – написала Віталіна.  – І ви знаєте, я щаслива, що все так сталося. Я думала лише про його безпеку, а він – про своє майбутнє у рідній країні».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: