Віктор Ющенко поїхав дивитися на одеських бджіл

Віктор Ющенко
фото з відкритих джерел

Бджільництво є давнім захопленням Ющенка

Третій президент України Віктор Ющенко взяв участь у форумі бджолярів, який відбувся на Одещині. Про це на сторінці міста «Кілія Inform» у Фейсбук повідомила журналістка та адміністраторка цієї спільноти Вікторія Зацаринна, розмістивши знімки з форуму за участю Ющенка. Вона зазначила, що подробиці появи екс-президента на форумі в Одеській області опублікує згодом.

За Ющенком міцно закріпилося звання головного українського бджоляра. Після відходу від політики він заявив: «Зараз у мене є час для дружини, дітей, онуків. Для бджільництва, в кінці кінців». Розповідав, що в нього є три пасіки: одна – у Безрадичах, друга – на Чернігівщині, а третя – на Черкащині. Ющенко тримає вдома до чотирьох сотень вуликів.

Раніше «Главком» писав, що третій президент України Віктор Ющенко поставляє мед для бійців на фронті. Про це Ющенко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. «Це всіма нами улюблений мед, який був зібраний на пасіках землі Великих Українців. Шевченківський мед був зібраний в Моринцях, Бандерівський – в рідному селі Степана Андрійовича – Старому Угринові», – пише експрезидент.

Раніше «Главком» писав, що екс-президент Віктор Ющенко звернувся до дружини з несподіваним зізнанням.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: