Акторка Ходос пояснила, чому донька Сумської мовчить про війну: Не має впливу у сім’ї

Паперна разом з чоловіком мають двох дітей
фото з відкритих джерел

Антоніна Паперна та Галина Безрук мовчать про війну, бо одружені з росіянами

Зірка українських серіалів Валерія Ходос в інтервю ютуб-каналу Rostyslove Production висловилася про колег, які залишилися в Росії та мовчать про війну в Україні. Мова йшла зокрема про старшу доньку Сумської Антоніну Паперну та Галину Безрук. Ходос вважає, що ті не підтримали Батьківщину, бо бояться піти проти чоловіків – російських акторів.

Валерія Ходос стверджує, що Антоніна Паперна та Галина Безрук мовчать про війну, бо одружені з росіянами – Володимиром Ягличем та Артемом Алексєєвим.

«Я можу припустити, що це жінки, які не мають впливу, своєї позиції в сім'ї. Можливо, вони бояться втратити чоловіка, сказавши: «Ні! Я не хочу жити в країні, яка напала». Можливо, вони бояться, не відчувають силу правоти, тому що бути жінкою з дитиною... Мабуть, це ті жінки, які роблять так, як кажуть чоловіки», – припустила Валерія Ходос.

«Вони зробили свій вибір. У нас своя позиція, вони показали свою позицію. Це їхній вибір. Я точно не сприймаю це нормально, я точно засуджую це. Їх не має тут бути. Вони вирішили бути там, платити податки. Ці податки йдуть на ракети, які коштують мільйони, які розбивають наші будинки і вбивають людей», – додала акторка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: