Запроданка Лоліта Мілявська зізналася в коханні Зеленському

Мілявська заявляє, що одружена з Росією
фото з відкритих джерел

Ура-патріотка Мілявська похизувалася, що особисто знайома з президентом України

Російська співачка і колишня екс-киянка Лоліта Мілявська, яка з перших днів війни називає напад на Україну «спецоперацією», вкотре висловилася на кшталт кремлівських методичок про колись рідну державу.

В ефірі каналу пропагандистського телеканалу НТВ співачка, розповідаючи про артистів, які залишають Росію, заявила: «Мені добре у своїй країні. Поділятиму з нею абсолютно все, бо я за нею одружена. Так сталося, що з 1987 року я автоматично вийшла заміж за Росію. Особисто мені ця держава дала, напевно, все».

Однак згодом виконавиця чомусь почала зізнаватися в коханні Володимиру Зеленському: «Я була закохана у Зеленського, як у найкращого продюсера». Мілявська додала, що особисто знайома з президентом України. Але швиденько «виправилася» і знову почала розповідати те, що сподобається російським глядачам: «Але він для мене – це ще один доказ того, що я говорила до всіх цих подій. Не треба артистам займатися політикою».

Раніше «Главком» писав, що екс-киянка Лоліта Мілявська, яка скаржилася у соцмережі на високі ціни на продукти, урочисто заявила, що планує зайнятися новим бізнесом – продавати хатній мотлох. А потім її друзі зізналися, що співачка подумує емігрувати із Росії.

Пізніше ура-патріотка заявила в соцмережі, що Україна її зрадила. «Я людина, якій вже шість років заборонено в'їзд на свою батьківщину, а мені ось в інтернеті пишуть: «Ви зрадили свою батьківщину». А для початку батьківщина зрадила мене, якщо говорити серйозно, – цитують російські ЗМІ слова співачки. – Мені аби не стріляли, не вбивали та вирішили питання з націоналістами. А вже якою мовою – хоч глухонімі всі».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: