Мама Сердючки показала, як проводить вечір з Данилком у ресторані

Артисти, очікуючи своє замовлення, позують у кадрі з телефонами в руках

Актриса Інна Білоконь, яка на сцені грає маму Вєрки Сердючки, на своїй сторінці в Інстаграм розмістила знімки, на яких вона зображена у компанії свого колеги Андрія Данилка.

Артисти, очевидно очікуючи своє замовлення, позують у кадрі з телефонами в руках. «А це ми», – підписала вона фото.

Раніше «Главком» писав, що Данилку прилетіло від шанувальників за фото мами Сердючки. Андрій привітав подругу постом в соцмережі, в якому розмістив дві світлини – Інна на сцені та в реальному житті.  На головному фото Білоконь позує у сценічному образі – у білій хустці та окулярах, а на другому знімку її обличчя з яскравим макіяжем показано великим планом. «Учора наша іменинниця відсвяткувала свій день народження. Любимо, цілуємо, обожнюємо», – підписана публікація.

Шанувальники  артистів бурхливо реагують на фото: «Яка вона красива», «Краса на всі часи», «Яка красуня ховається за цією милою бабусею», «Файна дівка», «Вона така молода».

Актриса Інна Білоконь народилася та мешкає у Полтаві. В юності Інна хотіла стати медиком і тричі намагалася вступити на медичний факультет – і три рази провалилася. З Андрієм Данилком Інна познайомилася в кінці 1980-х. Йому на той момент було 16 років, він провалився на вступі до музичного училища і пішов вчитися в торгово-кулінарне ПТУ. Інні вже був 21 рік і з майбутньою зіркою вона перетнулася на заняттях з самодіяльності. Дружба зав'язалася практично відразу. Інна підтримувала Данилко у всіх його починаннях, була поруч, коли з'явився «Театр пародій Андрія ця дружба триває по сьогоднішній день. Артисти вже дружать багато років, настільки щільно, що час від часу в пресі з'являються розмови про їхній роман. Але насправді Інна має сім'ю – чоловік і доньку, яких вона рідко показує у соцмережах. Про Олега, чоловіка Інни, мало що відомо. Він має свій бізнес – займається розведенням породистих собак. Подружжя виховує доньку Яна – випускницю Полтавського комерційного технікуму. Нині дівчина навчається у Польщі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: