Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав свою дочку

«Татова копія», – відреагували підписники
фото з відкритих джерел

У соціальних мережах Залужний рідко публікує інформацію та фото свого особистого життя

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на своїй сторінці у Інстаграм Залужний показав селфі з донькою Христиною. «Татова копія», – відреагували підписники.

Раніше «Главком» писав, що Залужний щиро привітав з днем ​​народження свою дружину. Генерал розмістив фото, на якому знято разом із дружиною Оленою. Пост підписав: «З днем ​​народження, кохана. Люблю тебе».

Валерій Залужний понад 20 років одружений із Оленою Залужною. Вони дуже тепло ставляться одне до одного. На всіх спільних фотографіях Олена та Валерій обіймаються.

Олена Залужна – фінансист, працює в Укргазбанку. На сайті ЗСУ зазначено, що у подружжя дві доньки. В одному з інтерв'ю Залужний розповідав, що старша з них військова та служить у Київському гарнізоні, а молодша навчається в Одесі та планує стати лікарем. У соціальних мережах він рідко публікує інформацію та фото свого особистого життя. Профіль в Інстаграм – закритий. Повідомлень там не багато – близько трьохсот. Його передплатники розповідають, що основний контент Валерія Залужного в інстаграмі – котики, яких він дуже любить у житті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: