Популярний співак помер просто на сцені під час концерту у Парижі (відео трагедії)

Співак раптово помер у віці 41 року
фото з відкритих джерел

Медики намагалися надати першу допомогу, проте не змогли привести Мікабена до тями

Видання Le Parisien повідомляє, що в Парижі раптово помер популярний співак Майкл Бенджамін. У 41-річного гаїтянського музиканта сталася зупинка серця прямо під час концерту в Accor Arena. Mikaben (сценічний псевдонім співака) виступав разом із відомим гуртом Carimi.

Згідно з відео очевидців, артист після виступу раптово попрямував до виходу, потім різко знепритомнів. Медики намагалися надати першу допомогу, проте не змогли привести Мікабена до тями. У артиста діагностували серцевий напад. Співак раптово помер у віці 41 року. У Майкла залишилася вагітна дружина Ванесса Фанфан та його батько-музикант Лайонел «Пер Ноель» Бенджамін. Його на Гаїті називають Сантою Клаусом через різдвяну пісню.

Нагадаємо, що Мікабен – талановитий музикант Гаїті. Свої пісні він почав писати у 15 років. Виконував пісні чотирма мовами: іспанською, креольською, англійською та французькою, а також грав на клавішних, барабанах, гітарі та басі. Його кар'єра почалася в 2004 році, коли він випустив свій другий альбом і створив гурт разом зі своїм братом Девідом Дюпе.

У 2009 році артист почав виступати сольно, але продовжував співпрацювати з Carimi. Після публікації смерті Мікабена у соціальних мережах багато шанувальників виклали відео з останнього концерту та висловили слова втрати.

«Сьогодні гаїтянська спільнота втратила легенду», «Спочивай зі світом Король Мікабен. Пішов надто рано», «З важким серцем ми починаємо усвідомлювати, що гаїтянська спільнота в усьому світі втратила одного зі своїх люблячих і талановитих креативників! Міка подарувала Гаїті найкрасивішу музику! Ти був дивовижним талантом та другом, завжди підтримував нас і нашу роботу», «Ou Pati була останньою піснею, яку ви виконали на одній із найбільших сцен у світі в один із найзнакових моментів в історії музики Гаїті. Ви залишили все на цій сцені і пішли від нас із усмішкою на обличчі», – написали шанувальники Мікабена.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: