Співачка Шакіра вразила мережу відео, на якому цілує ноги своєму батькові

фото з відкритих джерел

Колумбійська виконавиця Шакіра показала один з візитів до тата в лікарню

В ролику Шакіра допомагає в лікарні 91-річному батькові Вільяму, який сидить у кріслі-колясці, розробляти ноги, а потім цілує їх.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Shakira (@shakira)

«А життя – це те, що відбувається між візитами до лікарні та костюмами на Геловін», — підписала зворушливий ролик зірка. Влітку співачка повідомляла, що тато невдало впав і тепер проходить лікування.

Раніше «Главком» писав, що співачка Шакіра переживає непростий пеіод в особистому житті. Мільйони людей спостерігали за гарною історією кохання Шакіри та футболіста Жерара Піке, які зустрілися на чемпіонаті світу у 2010 році. Пара створила сім'ю, яка багатьом видавалася зразковою. Але відразу цей міф зруйнувався.

Шакіра і Жерар народилися одного дня, щоправда, з різницею рівно 10 років. Доля звела їх на наймасштабнішому спортивному заході: співачка тоді виконувала гімн чемпіонату світу, а команда Іспанії, за яку грав Піке, стала його переможцем. Після яскравої зустрічі у ПАР закохані більше не розлучалися. У 2012 році у них з'явився первісток Мілан, а двома роками пізніше вони оголосили про народження другого сина Сашка.

Здавалося б, їхні стосунки – приклад для багатьох, але іспанські ЗМІ повідомили, що Шакіра та Жерар розлучаються через численні зради чоловіка.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: