Агресивна росіянка вкотре напала на українку: лізла битися та плювалася (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Скабєєва у відпустці – так охрестили скандалістку в інтернеті

В мережі завірусилося чергове відео скандальної сварки між росіянкою та українкою на відпочинку в Туреччині. Перше відео з цієї серії з’явилося в мережі в середині грудня.

Через що виник між жінками конфлікт, наразі невідомо. Перший ролик починається з того моменту, коли українка починає на телефон знімати росіянку, коли та обзиває її «фашисткою» та «сволотою недоробленою». Через якісь хвилину розлючену ура-патріотку вже знімала не одна телефонна камера. А та встигала огризатися на всі сторони. На зауваження, що росіяни ніде не дотримується законів, жінка обізвала якогось відпочивальника «хамом». А потім знову накинулася на українку, плюючи в неї та намагаючись вдарити пляжним рушником, щоб вибити з рук камеру.

В коментарях інтернет-користувачі писали: «Який агресивний пельмень на жовто-блакитному фоні», «На гробові приїхала відпочити», «Незабаром буде соромно очі підняти. Весь цивілізований світ їх боком обходитиме, «Скабєєва у відпустці», «І потім такі ось російські тітки, будуть питати в українців, як же можна скасувати Пушкіна та Лермонтова? Хочеться сказати, що дивлячись на ваше хамство і слухаючи, як ви матюкаєтесь, виникають великі сумніви щодо благотворного впливу російської культури, якщо в результаті ті, хто виховувалися на цій культурі, матюкаються, плюються і кидаються на людей».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Гордон (@gordondmytro)

Свіже відео – це вже зустріч жінок після скандалу, однак мирною її не назвеш. Росіянка, як і раніше, кидається битися, плюється, та називає українку, яка її знімає, «бендерівкою». В коментарях пишуть: «Яка ж несправедливість: те стерво гріється і відпочиває в Туреччині, а наші люди через тих рашистських с#к мерзнуть в своїх рідних домівках і гинуть в цій страшній війні. Як цивілізований світ дозволяє русні бути в Європі? Вони ж проти Європи. Хай котяться в свою гробану расєю!», «Дуже прикро, що менеджер готелю не викликав поліцію. Посиділа б за ґратами, тихіше б стала. За кожне слово треба відповідати, за руки розпущені! Хай відпустку планують в Гаазі», «Якби вони не розуміли, що наробили, то не шарахалися б від кожної камери і кожного україномовного, ці мерзоти все розуміють, але вони «внє палітіки», бояться правди, як «чорт ладану». Вони чорти в прямому розумінні цього слова, бо немає в них духу об’єднатись!», «А чого ж в Криму не відпочиває? Що ж так?».

Тим часом деякі дописники кинулися жаліти агресивну дамочку, мовляв, можливо її спровокували на таку поведінку. «Спровокували бабку? Та щоб до такої поведінки спровокувати треба дуже постаратись. В нас люди в війні під бомбами себе поводили стриманіше. А як вона себе поводить: заводиться, матюкається, руки розпускає», – відповіли інші інтернет-користувачі. «Показник максимально неадекватної психіки в людини, психологічно не здорової. Тому всім хто тут цю бабку захищає, ну таке… Більшість з них так себе поводять, що свідчить про масовий психічний розлад, який вони війною поширюють на нас. Самі хворі і інших такими ж намагаються зробити, але через насилля. Самі ж такими стали від рук своєї влади. В цьому і несправедливість. Ця бабка так має себе поводити лиш в своєму оточені, та цю агресію виливати на тих, хто її такою зробив. Толерантності до них немає від слова зовсім. Саме через таких їх влада вкорінилася на своїх постах і отруює життя іншим. Країна дно і дна», – ще один коментар.

Читайте також: «Скабєєва у відпустці». Агресивна росіянка напала на українку в Туреччині

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: