Шахрайка з Росії Ганна Делві анонсувала вечері з Мадонною та Ілоном Маском

Анна Делві представлялася багатою спадкоємицею з Німеччини
фото з відкритих джерел

Зйомки реаліті-шоу відбудуться у її квартирі у Нью-Йорку під час домашнього арешту

Шахрайка Ганна Сорокіна, яка народилася та виросла в Росії, найвідоміша як Ганна Делві, запускає власне реаліті-шоу. Зйомки проекту під назвою «Обідній клуб Делві» відбудуться у її квартирі у Нью-Йорку під час домашнього арешту. В апартаментах засуджена влаштовуватиме звані вечері, на які, за словами Page Six, запросить «знаменитостей, магнатів та представників еліти».

Ганна Сорокіна переїхала до Нью-Йорка у 2013 році і вигадала особистість – Ганну Делві. Під цим ім'ям вона представлялася багатою спадкоємицею з Німеччини і вела у США розкішне життя за рахунок кредитів та грошей заможних друзів. У 2017 році її заарештували за звинуваченням у шахрайстві. Історія Анни знайшла втілення в серіалі Netflix «Винайдена Ганна». Над його створенням працювала сценарист і продюсер Шонда Раймс, найвідоміша проектами «Анатомія пристрасті», «Скандал», «Як уникнути покарання за вбивство» та «Бріджертони».

Делві хоче самостійно розповісти світові свою історію. Адвокат Ганни Дункан Левін пояснив, що вона бажає позбутися ярлика «шахрайка» за допомогою запуску шоу. Дівчина обговорить з гостями досвід перебування у в'язниці та плани на майбутнє. Це, як сподівається Сорокіна, допоможе їй реабілітувати свій образ в очах аудиторії та відновити репутацію.

Серед учасників шоу заявлені Мадонна, Ілон Маск, сербська художниця Марина Абрамович, письменниця Оттеса Мошфег, міністр внутрішньої безпеки США Алехандро Майоркас та екс-держсекретар Сайрус Венс. Також Сорокіна запросить на розмову журналіста Майкла Льюїса, засновника FTX Сема Бенкмана-Фріда та його колишню дівчину Керолайн Еллісон. Бенкман-Фрід, як і Делві, перебуває під домашнім арештом.

Читайте також: Брат зниклого в горах актора Джуліана Сендса припустив, що його вже немає в живих

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: