Діамантові туфлі та золотий букет. Дочка султана Брунея вийшла заміж за двоюрідного брата

Принцеса з чоловіком та братом
фото з відкритих джерел

Один із найбагатших людей світу не пошкодував грошей, коли справа дійшла до весілля його дочки

У Брунеї тиждень гриміло весілля дочки султана Хассанала Болкіаха. Принцеса АземаНіматулБолкіах є дитиною султана від його колишньої другої дружини Хаджи Маріам. Вона – спортсменка, навіть грала у поло за збірну на Іграх Південно-Східної Азії 2017 року в Куала-Лумпурі. Її команда здобула в турнірі бронзову медаль. У 2021 році була серед десяти спортивних послів, обраних для просування гендерної рівності перед Олімпійськими іграми в Токіо. Про нареченого відомо мало, – тільки те, що він син принца Брунею Джефрі Болкіаха, старшого брата султана.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mateen (@tmski)

За традиціями, святкування тривало тиждень і містило низку заходів, зокрема традиційну церемонію «припудрювання», ісламське одруження та блискучий прийом, який проходив у великій позолоченій залі султанського палацу. Стіни залу та двері приміщення реально вкриті золотом, а в килими уплетені золоті нитки.

За ісламськими традиціями королівської родини, у нареченої було декілька весільних образів, пише Vogue. Примітно, але принцеса, змінюючи вбрання, вибирала сукні більш європейського фасону, ніж ті, в яких виходили заміж її сестри. Зазвичай члени султанської родини Брунею одружуються в національних костюмах, багато прикрашених коштовним камінням. Вибравши модну сукню, принцеса доповнила її масивними прикрасами, туфлями, посипаними діамантами, та золотим букетом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mateen (@tmski)

На весіллі було кілька сотень гостей, зокрема четвертий син султана Брунея, принц Матін. Колишній студент SOAS і гравець у поло зібрав 2,1 мільйона підписників в Інстаграм. «Я дуже радий за мою дорогу старшу сестру», – написав він, поділившись весільними фотографіями з підписниками.

Інший її брат, принц Азім, трагічно помер у 2020 році від невідомої хвороби. Він був знаменитим міжнародним джет-сеттером, регулярно фотографувався на вечірках з зірками, серед яких МішаБартон, Ліндсі Лохан і Періс Гілтон.

Читайте також: Піке виклав фото з пасією, через яку розлучився з Шакірою: але щось пішло не так

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: