«Скабєєва у відпустці». Агресивна росіянка напала на українку в Туреччині (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Агресивна ура-патріотка плювалася та лізла битися

Тележурналіст та блогер Дмитро Гордон на своїй сторінці в Інстаграм виклав відеоролик, у якому агресивна росіянка нападає на українку на одному з курортів Туреччини.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Гордон (@gordondmytro)

Через що виник між жінками конфлікт, наразі невідомо. Ролик починається з того моменту, коли українка починає на телефон знімати росіянку, коли та обзиває її «фашисткою» та «сволотою недоробленою», а також погрожує поскаржитися на «несанкціоновану зйомку» в адміністрацію готелю. Через якісь хвилину розлючену ура-патріотку вже знімала не одна телефонна камера. А та встигала огризатися на всі сторони. На зауваження, що росіяни ніде не дотримується законів, жінка обізвала якогось відпочивальника «хамом». А потім знову накинулася на українку, плюючи в неї та намагаючись вдарити пляжним рушником, щоб вибити з рук камеру.

«Культурна росіянка на відпочинку в Туреччині», – написав Гордон.

В коментарях підписники Гордона пишуть: «Який агресивний пельмень на жовто-блакитному фоні», «На гробові приїхала відпочити», «Незабаром буде соромно очі підняти. Весь цивілізований світ їх боком обходитиме, «Скабєєва у відпустці», «І потім такі ось російські тітки, будуть питати в українців, як же можна скасувати Пушкіна та Лермонтова? Хочеться сказати, що дивлячись на ваше хамство і слухаючи, як ви матюкаєтесь, виникають великі сумніви щодо благотворного впливу російської культури, якщо в результаті ті, хто виховувалися на цій культурі, матюкаються, плюються і кидаються на людей».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: