Дружина Тищенка зганьбилася в мережі з «боксами незламності»

Так Барановська рекламує косметику
фото з відкритих джерел

Українці обурилися діями Алли Барановської, яка торгуючи дорогою косметикою, експлуатує тему війни

Депутата «Слуги народу» Миколу Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга Народу» та виключили з партії після того, як він відправився у Тайланд буцімто на зустріч з українцями. Як повідомляють деякі ЗМІ, Тищенко знаходиться на відпочинку за кордоном з родиною уже другий тиждень.

Тим часом у соцмережах його дружина Алла Барановська, яка обачно не публікує фото з Таїланду, викликала обурення підписників через свої «бокси незламності». Барановська, яка є власницею косметичних салонів, на своїй сторінці в Інстаграм рекламує набори косметики для догляду за обличчям та волоссям вартістю 220 доларів, які називає «боксами незламності».

«Українська інфлюенсерка, меценатка, засновниця мережі Clipse Алла Барановська представила новий Clipse Beauty Box. Всупереч обставинам, на знак подяки незламним українкам», – вихваляють дітище Барановської модні журнали. «Українські жінки наразі проходять безліч випробувань: пліч-о-пліч з чоловіками воюють на фронті, рятують життя пораненим, роблять неможливе як волонтери, піклуються про дітей у бомбосховищах, працюють в умовах вимкнення світла», – розповідає Барановська про «бокси незламності» одному з глянцевих видань. Проект Барановської журнал пафосно назвав «легендарним».

У соцмережах українці пишуть: «Без маски для сухого волосся в бомбосховище не приймуть», «Цинізм», «Наскрізною темою промо кампейну боксів цього разу став лід – як символ надскладної зими», тому що ви не уявляєте, як надзвичайно складно знайти лід у Таїланді на пляжі», «А до чого та дорога косметика до незламності? Як це поєднується?», «Та за що це нам?», «Боже, яка ганьба», «Вони живуть в іншій реальності».

Раніше «Главком» писав, що Алла Барановська заявляла в інтерв'ю, що її родина ніколи не зимує в Україні. Кілька років тому Тищенко з дружиною та сином прожили в Таїланді всі три зимові місяці.

Читайте також: Українська шапка Бориса Джонсона стала хітом: її незвичайна історія 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: