Дочка рашиста Машкова написала листа «дорогим жінкам Росії»

Марія Машкова не спілкується з батьком
фото з відкритих джерел

Марія Машкова, на відміну він свого батька, засуджує російську агресію

Російська актриса Марія Машкова, дочка затятого актора-пропагандиста Володимира Машкова, на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала черговий пост, який присвячений війні в Україні. Марія, на відміну він свого батька, засуджує російську агресію і часто публікує в мережі антивоєнні заклики.

«Після 24 лютого мені часто сняться кошмари. Вони повторюються. Є один, через який я завжди прокидалася і більше не могла заснути. То був сон, де мої молодші брати стріляють у моїх друзів в Україні. Дорогі жінки, Росії! Ви – сильні. Ви – сміливі. Завжди такими були принаймні. У Другу світову ми боронили свою Землю. Наразі нам пропонується втратити чоловіків, братів, батьків, дітей, друзів на чужій. Захищаючи людей Донбасу (під моїми постами тисячі коментарів саме від цих людей із проханням піти до чортової матері зі своїм захистом і, якби ми не прийшли у 2014 році, війни б не було). Мій жах припинився. Мої брати не братимуть участі у цій страшній війні. Мої брати зі мною. Зупиніть свій жах. На вулиці виходити не закликаю, бо я в іншій країні і мене там не буде. Але взагалі вибору дедалі менше. І його доведеться здійснити кожному. Або його зроблять за вас. Що також вибір», – написала Машкова.

Марія Машкова з чоловіком та дочками мешкає в США. Актриса пише, що кожен її ранок починається однаково: «Відкриваю новини з надією, що війна закінчилась. Але вона йде. Росія, як і раніше, вбиває мирних жителів, розповідаючи, що цілилася у військові основи злісного нацистського ворога. В ім'я збереження російського світу та припинення обмеження російської мови»

Марія розмістила в своїй мережі відео з Києва, де була минулого місяця кілька місяців на зйомках: «Це відео від 1 травня 2021 року. Київ. Столиця, за твердженнями влади моєї країни, того самого нацизму. Парк Шевченка. Фон вуличний музикант співає пісню. Російською. Але там щось про минуле… я кілька місяців тому писала, що хочу побачити Путіна в Гаазі, який відповідає за руйнування життя людей одразу у двох країнах. Моїй зокрема. Бажання переросло у мрію. Єдину, зараз. Мої мрії мають властивість збуватися, але цього разу я постараюся мріяти щосили. Як ніколи раніше».

Машкова зізналася, що більше не спілкується з батьком через розбіжності у поглядах на війну України. На своїй сторінці в Інстаграм Марія розповіла, як переживає конфлікти в сім'ї на політичному ґрунті, і звернула увагу на те, що таких ситуацій у суспільстві чимало.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: