Зірка серіалу «Вбиваючи Єву» пояснила, як отримала запрошення на похорон королеви

Сцена з фільму
фото з відкритих джерел

Сандра О наголосила, що пишається представляти Канаду у такий важливий день

Зрозуміло, що в основному на церемонію прощання з Єлизаветою II були запрошені її родичі та важливі політичні діячі. Але потрапити до списку гостей удалося і деяким знаменитостям.

Серед них, наприклад, зірка серіалу «Вбиваючи Єву» Сандра О. Як вона потрапила на похорон? Сандра нагороджена Орденом Канади, одним із найважливіших у країні. Оскільки Єлизавета II вважалася королевою як Великобританії, а й інших країн, включаючи Канаду, на жалобну процесію запросили делегації з усіх цих держав.

Відразу після похорону Сандра поділилася фотографіями, зробленими до церемонії. На них вона позує з Орденом, стоїть разом з іншими учасниками канадської делегації, а ще й робить селфі на фоні Біг Бена.

У підписі до посту Сандра наголосила, що пишається представляти Канаду у такий важливий день. Декількома місяцями раніше Сандра була нагороджена «Орденом Канади» другого ступеня, заснованою королевою Єлизаветою II у 1967 році з нагоди святкування сторіччя держави. Нагорода присуджується за високі заслуги перед Канадою та людством. Вона була удостоєна її завдяки «артистичній кар'єрі, наповненій ролями, що запам'ятовуються, на сцені, телебаченні і в кіно в Канаді і за кордоном».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: