Дружина Петросяна визвірилася на призовників: Причаїлися за спідницями

Петросян поки тихенько выдмовчується
фото з відкритих джерел

Молоду дружину Євгена Петросяна захейтили за мовчання про мобілізацію: вона відповіла

Від нафталінового російського гумориста Євгена Петросяна, який ще нещодавно заявляв, що готовий хоч зараз вирушити на фронт, а потім бігав по шпиталям, де розважав поранених рашистів несмішними жартами, знову вимагають доказів відданості матінці-Росії.

Молода дружина Євгена Петросяна зазнала нападів у соцмережі. Користувачі звинуватили Тетяну Брухунову у тому, що вона не прокоментувала рішення Путіна щодо мобілізації. За словами підписників дружини гумориста, вона промовчала через те, що її новонародженому синові та чоловікові-пенсіонеру не загрожує армія.

У відповідь Брухунова навмисне піднесено оголосила хейтерам, що у її сім'ї теж є мобілізовані чоловіки: «Мені пишуть про те, що я байдужа і не б'юся «головою об стіну»  через мобілізацію, тому що син ще малюк, а не призовник. Тільки от я ніяк не зрозумію: призовнику з матір’ю, яка «рве на собі волосся», що робити?! Чи йому буде там легше знаючи, що вдома божеволіють?!»

Далі Брухунова з патріотичним надривом додала, що у Велику Вітчизняну війну юнаки йшли добровільно до армії та навіть приписували вік у паспорті: «Вони хотіли бути корисними Батьківщині і не ховалися». Сучасних чоловіків вона назвала «негідними, оскільки вони причаїлися за спідницями жінок».

Тим часом українці в мережі склали список російських артистів, яких треба відправити на фронт. Згадують там і про Петросяна, мовляв, пошуткував би перед смертю.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: