Зірка фільмів «Один вдома» три місяці приховував народження другого сина

Зі своєю дружиною, акторкою Брендою Сонг, артист одружився торік
фото з відкритих джерел

Старшого сина кінозірки звати Дакота – на честь сестри Калкіна

Маколей Калкін, зірка серії фільмів «Один вдома» і в минулому один із найвідоміших у світі дітей-акторів, став вдруге батьком. Артист не розповідав публічно про народження сина три місяці. Маля назвали Карсоном.

Зі своєю дружиною, акторкою Брендою Сонг, артист одружився торік, вони мають ще одного сина – Дакоту. Хлопчик отримав ім’я на честь старшої сестри Калкіна, яка загинула в автокатастрофі 2008-го.

Маколей Калкін познайомився з акторкою Брендою Сонг на зйомках фільму «Похмілля у Таїланді». Картина актора та режисера Сета Рогена була випущена у 2019 році, але разом із партнеркою по фільму Калкіна помітили ще у вересні 2017-го. Кажуть, колега допомогла зірці фільму «Один вдома» зав'язати зі згубними пристрастями та стати розсудливим. Поруч із обраницею артист перетворився на зразкового сім'янина. Маколею вдалося налагодити і професійну діяльність. 42-річний актор активно знімається у кіно, популярних серіалах. Нагадаємо, після запаморочливого старту в ранньому віці його кар'єра пішла під укіс. Батьки Калкіна почали вимагати надто високі гонорари за його зйомки, що змушувало режисерів відмовлятися від співпраці.

До слова, з 2002 року Калкін зустрічався з актрисою українського походження Мілою Куніс – у 2006-му виявилося, що він живе в Нью-Йорку, а вона в Лос-Анджелесі, проте стосунки продовжилися в якомусь вигляді до 2011 року, після чого актори «мирно розлучилися» і зберегли добрі стосунки.

Читайте також: Ель Кравчук розплакався в ефірі, розповідаючи про трагедію, яка сталася з ним під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: