Візьми себе в руки. Галич висловився про Цимбалюка, який отримав повістку, але служити не хоче

Фото: ТСН

Музикант вважає, що артистам у формі донатять активніше, ніж на благодійних заходах

Лідер O.Torvald, музикант Женя Галич, який служить у ЗСУ, висловився про колегу – актора Тараса Цимбалюка, який отримав повістку до військкомату, але не пішов на фронт. Галич зізнається, що не розуміє позицію Цимбалюка, бо чимало його зіркових друзів змінили мікрофон на зброю і не вважають, що медійні люди корисніші в тилу.

Нагадаємо, нещодавно актор Тарас Цимбалюк публічно зізнався, що йому прийшла повістка, однак додав, що навряд чи піде воювати, бо «своєю медійністю може набагато більше користі принести» в тилу. В інтерв'ю 24 Каналу Женя Галич сказав, що не згоден з ним, бо вважає, що артистам у формі донатять активніше, ніж на благодійних заходах.

«Я вважаю, що якби Тарас Цимбалюк взяв себе в руки, пішов навчатися, пішов служити і зсередини говорив, що йому потрібно – це було б набагато корисніше, ніж просто організовувати заходи», – каже Женя Галич.

Він на своєму прикладі переконався, що збори закриваються швидше, коли про допомогу просиш у формі чи зі Сходу. Це, за його словами, «екстрафактор», який працює на українців.

«Він пішов служити, з'їздив на фронт, побачив, як усе це відбувається, повернувся і сказав би: «Люди, я служу, я Тарас Цимбалюк, ви моя аудиторія. Мені потрібна ваша допомога», – порадив музикант.

Женя Галич не заперечує, що бувають виключення, коли чоловіки корисніші в тилу, ніж у ЗСУ, але це в поодиноких випадках – якщо люди не в змозі воювати, але вміють заробляти великі гроші.

Читайте також: Відома блогерка закриває свій ютуб-канал після скандального інтерв’ю з вагнерівцем

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: