Зірка фільму «Ножі наголо» розлучається з чоловіком, з яким прожила 20 років, через зраду

Папараці застукали чоловіка акторки в обіймах 40-річної мануальної терапевтки
фото з відкритих джерел

Подружжя виховує двох дітей

Відома голлівудська акторка Тоні Коллетт, зірка фільмів «Шосте почуття», «Ножі наголо», серіалу «Сходи» та багатьох інших проектів, розлучається з чоловіком, барабанщиком Дейвом Галафассі. Подружжя прожило у шлюбі 20 років і виховує двох дітей.

«З витонченістю та вдячністю ми оголошуємо, що розлучаємося. Наші діти мають для нас першорядне значення, і ми продовжимо процвітати як сім'я, хоч і в іншій формі», – повідомила Коллетт у соцмережах.

Причиною розлучення стала невірність Галафассі – папараці застукали чоловіка в обіймах 40-річної мануальної терапевтки з Австралії. До мережі потрапили кадри, на яких пара проводить час на пляжі і не приховує ніжних почуттів.

Тим часом, співачка Наді Дорофєєва випустила дуже особисту пісню «Щоб не було», яку виконала разом зі своїм бойфрендом, ресторатором Михайлом Кацуріним. «Щоб не було мені соромно, перекричу свою совість я. Коли ми з тобою зустрілися, все зрозуміли наші серця, і як би всі там не бісилися, час все розставить по місцях. Скільки би бруду не лилося, я знаю – не помилилася», – співає співачка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: