Амадор Лопес зізнався, як переживає нелегкі часи: Дуже переживав за маму, яка приїхала з Венесуели

Лопес: У лютому я нарешті отримав паспорт супергероя!
Фото: пресс-служба

Для відомого артиста 2022-й рік розпочався з нової сторінки життя

Хореограф Амадор Лопес зізнався, за що найбільше переживав на початку війни та розповів, чи змінилося його ставлення до України. 

Для відомого артиста 2022-й рік розпочався з нової сторінки життя. Амадор Лопес нарешті отримав український паспорт.

«У лютому я нарешті отримав паспорт супергероя! Зараз, як ніколи, пишаюся, що я українець, що я – маленька частинка великого народу, який прагне демократії, прагне показати світу, як треба жити. Ми приклад для всіх! Я хочу, щоб світ нарешті дізнався, що Україна – це незламна країна, що Україна – це любов, це країна, яка ніколи не здається!» – розповів Амадор Лопес в програмі «Ранок Вдома», яка виходить на телеканалі «Дом».

А згодом почалася війна. Амадор Лопес, як і більшість українців, не вірив у такий розвиток подій. Артист зустрів перший день повномасштабного вторгнення вдома.

«Найбільше я переживав за маму, яка зараз перебуває в Україні. Вона переїхала з Венесуели сюди, адже там почалася громадянська війна – там взагалі немає, чого їсти та пити. Тому я не знав, як правильно подати їй цю інформацію. Боявся налякати. Але вона сильна жінка, сказала лише: «Добре, що ми разом», – поділився Амадор Лопес.

Співак зазначає – мріє, щоб його мама отримала не лише посвідку на постійне проживання, а й український паспорт. «Подивимося, як буде далі. Мені дуже соромно, що Венесуела підтримує путінську владу, але це лише влада. Народ Венесуели з нами – вони підтримують українців. Мама теж не може змиритися з тим, що кажуть в наших новинах, натомість пишається Україною і мною. Дуже мене підтримує», – зізнається артист.

«Дуже складно зараз заробляти, бо шоубізнес помер. Але писати пісні, знімати кліпи треба. Тож я приєднався до культурного фронту й пишу нову музику, танцюю. Написав навіть пісню. Дуже хотів, щоб вона була саме для дівчат. Взагалі у нас в країні правильна інформаційна політика. Ми вистоїмо, будемо співати й танцювати, волонтерити, ходити на роботу. Ми будемо жити!» – додав артист.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: