Меттью Перрі пояснив, чому категорично відмовляється передивлятися серіал «Друзі»

Протягом багатьох років Меттью Перрі відверто говорить про свої проблеми з алкоголем
фото з відкритих джерел

Легендарний ситком асоціюється в актора з найтемнішими моментами життя

Один з головних акторів серіалу «Друзі» Меттью Перрі став гостем прямого ефіру на радіо CBC і розповів, чому не може дивитися серіал «Друзі», в якому виконав роль Чендлера Бінга.

За словами актора, перегляд ситкому ятрить старі рани і змушує його знову переживати весь жах багаторічної боротьби з алкогольною та наркотичною залежністю. Найважчі часи в житті Перрі припали якраз на той період, коли він знімався у «Друзях».

«Я не можу дивитися шоу, тому що я був страшенно худим і дуже страждав», – зізнався актор. Артист підкреслив, що може легко визначити, яку речовину вживав на зйомках тієї чи іншої серії. «Я міг би визначити це сезон за сезоном після того, як я виглядаю в кадрі, –сказав він. – Ось чому я не хочу переглядати шоу. Тому що це єдине, що я помічаю під час перегляду».

Протягом багатьох років Меттью Перрі відверто говорить про свої проблеми з алкоголем та забороненими речовинами. У нових мемуарах «Друзі, коханці та дещо жахливе» актор також зізнався, що витратив 9 мільйонів доларів на боротьбу із залежностями. Крім того, актор розкрив серцеву таємницю – виявляється, Перрі був нерозділено закоханий в колегу по серіалу Дженніфер Еністон.

Раніше «Главком» писав, Меттью Перрі свого часу зустрічався з Джулією Робертс та кинув її.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: