Світова прем'єра в Лондоні. Стало відомо, чому так довго переносилося продовження «Аватара»

Кейт Уінслет, яка вперше знялася у Джеймса Кемерона в «Титаніці», зіграла у сіквелі «Аватара»
фото з відкритих джерел

Фільм «Аватар: Шлях води» з'явився набагато пізніше, ніж планувалося

У Лондоні відбулася світова прем'єра одного з найочікуваніших фільмів останніх років – продовження науково-фантастичної стрічки «Аватар» режисера Джеймса Кемерона. Фільм під назвою «Аватар: Шлях води» з'явився набагато пізніше, ніж планувалося. Через 13 років після першого «Аватара», який став справжньою віхою у розвитку 3D-кінематографу. Про це пише ВВС.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Nerdaiada (@nerdaiada_)

Під час лондонської прем'єри, що пройшла в одному з кінотеатрів на Лестер-сквер, на синій килимовій доріжці з'явилися сам Кемерон, а також виконавці головних ролей – Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Сігурні Уівер та Кейт Уінслет. Дія нового «Аватара» – так само, як і оригінального фільму 2009 року, - відбувається на планеті Пандора, де під загрозою виявляється існування місцевого народу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от AVATAR: THE WAY OF WATER!!💙 (@avatartheoriess)

До слова, продовження картини мала вийти у грудні 2014 року. Так 2010 року, через рік після появи першого фільму, пообіцяла компанія 20th Century Fox (пізніше її купив Disney). Однак незабаром з'ясувалося, що цей термін виконати не вдасться, а протягом наступних кількох років у Голлівуді постійно повідомляли про чергове перенесення прем'єри другої частини «Аватара». Спочатку з грудня 2014 року вона «переїхала» на 2016 рік, потім – на 2017-й. Потім настала черга грудня 2018-го… Так чи інакше, роки очікування добігли кінця – фільм виходить у прокат. В Україні фільм почне транслюватися в кінотеатрах з 15 грудня. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Avatar (@avatar)

На запитання, чому так довго переносився фільм, відповідь така: Джеймс Кемерон написав першу версію сценарію продовження «Аватара», а потім відправив її до сміттєвого кошика, оскільки вважав роботу слабкою. Крім того, Кемерон має багато інших проектів: деякий час він витратив на підводні занурення (останні, втім, можна зарахувати до процесу підготовки до зйомок, оскільки значна частина дії нового «Аватара» відбувається у воді і під водою). Завдання Кемерона було ще складніше, оскільки він хоче зробити загалом чотири нові фільми в серії «Аватар». Режисер також намагається взяти на озброєння якомога новіші розробки в галузі кінозйомки та комп'ютерної графіки.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: