Журналістка, яка кинула Віталія Козловського після заручин, знову скасувала весілля

фото з відкритих джерел

Раміна Есхакзай та її коханий, юрист Євген Пронін, кажуть, що їм нині не до цього

Журналістка Раміна Есхакзай, яка нещодавно оголосила, що закриває свій ютуб-канал «Ходят слухи», який має більше 4 млн передплатників, розповіла і про зміни в особистому житті. Раміна та її коханий – юрист Євген Пронін, скасували весілля.

Вони заручилися ще понад рік тому під час відпочинку на Мальдівах, проте до церемонії так і не дійшло. «Вже точно не хочемо весілля якогось урочистого, тому що ми розглядали варіанти і думали: це ж потрібно запросити гостей, організувати. Щоб їм усе сподобалося, щоб їм було весело. Розпланувати все. Треба ще мати гарний вигляд, одягнути сукню. Це якийсь виступ, на який дивиться велика кількість людей», – розповіла для програми ЖВЛ журналістка.

За словами Раміни, нині їм не до цього. Євген служив у добровольчому батальйоні та воював. Згодом повернувся до Києва. За словами Раміни, єдине, що викликає суперечки між нею та Проніним, це її робота. Журналістка багато працює, а її обранець хоче, щоб вона приділяла йому більше уваги.

Раніше Раміна Есхакзай зустрічалася зі співаком Віталієм Козловським, вона були заручені, однак до весілля не дійшло. Про роман співака Козловського та Есхакзай заговорили 2016-го. Через рік артист зробив дівчині пропозицію, проте пізніше вона зізналася, що передумала виходити за нього заміж. Згодом Козловський заявив, що роман із Раміною був фіктивним: «Це дуже довга історія. Не за гроші, не по бартеру, однак ця історія більше потрібна була Раміні».

Читайте також: Помилково усунуто. Ексдружина Кличка вибула з німецьких «Танців з зірками»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: