Відомий режисер отримав дозвіл на виїзд за кордон, але замість Варшави чкурнув у Москву

фото з відкритих джерел

Тарас Голубков відомий як автор відеокліпів для гурту «Скрябін», Melovin та Пивоварова

В ЗМІ з’явилася інформація про те, що український режисер Тарас Голубков зняв кліп для російської співачки Клави Коки. Виявляється, що дозвіл на виїзд він взяв у Мінкульті, проте озвучив іншу причину виїзду. Голубков попросив дозволу на виїзд у Варшаву, щоб зняти частину документального фільму про війну в Україні The War Diary.

Мінкульт у коментарі сайту kp.ua підтвердив, що надав дозвіл на тимчасовий виїзд для українського режисера Тараса Голубкова з 14 по 30 листопада 2022 року. Міністерство культури запевнило, що Голубков надав усі підтверджуючі документи для поїздки.

Тим часом вчора вийшов кліп російської виконавиці Клави Коки. В описі під відео в YouTube режисером ролика вказаний Макс Ірман. Проте український актор Сергій Главчев, який брав участь у зйомці, у пості у Фейсбук згадав як творця кліпу іншого українця – саме Голубкова. Пізніше артист виправив публікацію, видаливши графу про Тараса. Голубков на журналістів прокоментувати інформацію не відповів. Проте у сюжеті російського каналу «Муз ТВ» про зйомки цього кліпу можна побачити Голубкова за режисерським пультом.

Тарас Голубков відомий як автор відеокліпів для гурту «Скрябін» («Дельфіни»), Melovin, Артема Пивоварова («Рандеву»), Jerry Heil («Тук-тук-тук»). У Росії знімав відео для Zivert, Клави Коки та Філіпа Кіркорова.

Читайте також: У мережі розгорівся расистський скандал із двома відомими акторками напередодні «Оскару»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: