Помилково усунуто. Ексдружина Кличка вибула з німецьких «Танців з зірками»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Наталя та її партнер залишили шоу після третього ефіру

Колишня дружина очільника Києва Віталія Кличка, співачка та блогерка Наталія Єгорова, яка брала участь в німецькому телешоу «Танці з зірками», залишила шоу. Це сталося в третьому ефірі. Єгорова та її партнер Анджей Цибіс станцювали танго та отримали від журі 19 балів із 30 можливих.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Let's Dance (@letsdance)

На сторінці телешоу повідомили, що пара виклалися на повну, але на цей раз цього було недостатньо. «Наталя та Анджей змушені залишити шоу після третього ефіру. Спасибі, що ви є. Наталя вийшла із зони комфорту та танцювала сама вільно», – написали на сторінці проєкту в Інстаграм.

Німецькі шанувальники відреагували: «Так несправедливо. Вона так добре зробила і вилетіла», «Як шкода... Наталя була набагато кращою за деяких інших хитких кандидатів», «Мені здається, що це прикро, але це шоу, де враховуються голоси глядачів чи вболівальників», «Треба терміново міняти рейтингову систему», «Повністю помилково усунуто!».

Партнером Єгорової по шоу був хореограф, у минулому член команди Німецької асоціації танцювального спорту Анджей Цибіс. Йому 35 років. Він вже вп'яте брав участь в шоу. Німецька версія «Танців із зірками» виходить на телеканалі RTL з квітня 2006 року. На даний момент в ефір вийшло понад 15 сезонів цього шоу.

Читайте також: Павло Зібров отримав посаду, яку пропонували Тіні Кароль

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: