Блогерка Раміна Есхакзай відповіла на хейт, що вона «дурепа з «Холостяка» та прикриття Козловського»

Нині Раміна переключилася на випуски на війському тематику
фото з відкритих джерел

Есхакзай каже, що психологічний стан так загострився, що були думки накласти на себе руки

Блогер-мільйонниця, автор ютуб-каналу «Ходят слухи» Раміна Есхакзай розповіла, як реагує на хейт навколо своєї персони.

Раніше через образливі коментарі в ютуберки, за її словами, розвинулася булімія, а після 24 лютого психологічний стан так загострився, що були думки накласти на себе руки.

«Цілком справедливо, коли мені пишуть, що я їздила в Росію і знімала там зірок і різних спеціалістів після 2014 року. Я не знаю, чи було б більш морально правильно, якби ми зустрічалися десь на нейтральній території, але це також, якщо чесно, підміна понять, – каже Раміна в інтерв’ю «КП в Україні». – Або коли я чула, що людина каже щось неприйнятне для мене, а я просто сиділа і слухала, оскільки вважала цю людину набагато значимішою, ніж я. Мені здавалося, що заперечувати думку людини, яка досягла успіху, не можна. Моя позиція була такою: «Якщо ти береш інтерв’ю, не треба в ньому висловлювати свою думку. Ну кому ти потрібна, Раміна, екс«холостячка», колишня Козловського, люди прийшли до тебе на канал послухати зірку! Якщо захочуть послухати тебе, подивляться твої інтерв’ю».

«Всі інші закиди… Знаєте, мене визнали українським журналістом тільки з початку повномасштабного вторгнення. І моя думка стала чомусь важливою, – продовжує блогерка. – А до цього були якісь асоціації і заголовки типу – а, дурепа з «Холостяка», прикриття Козловського, батьки на все їй дали гроші, Женя в неї з’явився – розумний адвокат, це він їй пише запитання, а вона грається в YouTube. Мені ніхто не ставив серйозні політичні запитання, в мене ніхто не запитував мою позицію. Робили висновки лише з того, що я їжджу до Росії чи там навчалася. Дійсно, в мені було оце радянське мислення, що в Росії краще, що треба на них орієнтуватися, що у них зірки кращі, вони все знають як. Оцим у мене голова справді була промита.

Блогерка згоджується з тим, що минуле не перепишеш, однак зізнається, що не готова вислуховувати претензії вічно: «Треба визнавати свої помилки. Але мені набридло, що я тепер все життя повинна виправдовуватися. От що ще мені треба зробити? Коли у мене були думки про самогубство, я думала: «Що повинно відбутися? Сказати свою адресу – хай прийдуть і мене розстріляють чи що?» Я не можу змінити своє минуле. Я можу помилятися, як і всі інші люди. Тоді візьміть і просто нас всіх розстріляйте, якщо не можете вибачити і не готові жити зі мною в одній країні. Я вже навіть пропонувала – давайте хай мене перевірить СБУ, нащо мене постійно хейтити? Я готова нести відповідальність за всі свої дії. Але скільки я можу вибачатися?»

Тим часом відома інтерв’юерка припускає, що в Росії таки є «хороші росіяни», і вона буде запрошувати їх в свої ефіри: «Я не можу сказати, що абсолютно всі росіяни погані. Також я не можу сказати, що і абсолютно всі українці хороші. Тоді я себе обману. Якщо я бачу, що людина працює на перемогу України і якщо її проукраїнські думки можуть бути донесені до людей, які живуть в Німеччині, Литві, Латвії, навіть в тій же Росії, які не розуміють, що коїться, які ще думають «а чому не можна домовитися», то чому ні? Таких людей, як, наприклад, російський адвокат Марк Фейгін, які послідовні у своїх діях, визнавали анексію Криму, були проти путінського режиму, які не перевзулися, - їх можна кликати до себе».

Читайте також: Ані Лорак згадала про найголовніше, що має в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: